Das Haus,
den föddes från en kärlek vid första anblicken 2005, därav dess namn, på grund av de katastrofala förhållanden som den hällde.
Under 2009, efter någon byråkratisk plåga, köpet. Men först i augusti 2016 är den redo att ta emot.
Min bror har beslutat att anförtro mig den här uppgiften, det vill säga att vara värd, för jag kommer från gastronomiska världen, så jag har alltid försökt att lägga mina kunder lugnt. Mitt motto för dina förfrågningar är "om du kan varför inte?". Och om detta är möjligt för mig, ja!
Jag ägnade tid och passion för att skapa detta utrymme med hjälp av min arkitekt för att göra det så miljövänligt som möjligt, hålla strukturen i "Ladiri" och använda kalk för väggarna, samt isolera den för större energibesparingar.
Huset är vackert, bekvämt, bekvämt, praktiskt och enkelt att hantera.
Alla dess utrymmen är utformade för att göra vistelsen för dem som väljer den trevliga. Det låter dig stanna utomhus i solen eller skyddas under verandan framför köket och kommunicera med gården.
Beskrivning: -
1 bekväma rum med badrum med utsikt över innergården. + (2: a / 3: e rum med dåligt rum att boka separat /) Zimmer mit Bad extra zu buchen) ytterligare rum med badrum på begäran för separat bokning.
De som är intresserade av ett 3 sovrum med badrum anslutet till huset kan boka det till en extra "säsongsberoende" kostnad plus slutstädningskostnaderna på € 35,00 per person.
1 bequemen Zimmer mit Bad un Fenster oder Balkon mit synge direkt på der inneren Hof.
Eine 2/3 Zimmer mit Bad können zusätzlich gebucht werden gegen Aufpreis und Reinigungsgebühren.
Ett mycket bekväma rum med badrum som ser ut till trädgården i haus.
2/3 rum med badrum du kan ha med separat bokning.
Parkering är framför huset
Der Parkplatz är direkt framför Haus Gegenüber das Große Tor am Eingang.
Parkeringsspel är en framsida av Haus.
Boendet är beläget några steg från neg. livsmedelsbutik, fiskbutik, pizzeria, bar, bank, buss, rådhus, bibliotek för internetuppkoppling.
På 2 km från hamnen och stranden i Capannina och från dammet där mulletter tas upp från vilken den berömda och värdefulla "sardiska kaviaren" erhålls.
Sedan igen "Rocce Rosse" och vid 4/5 km en oändlighet av stränder du väljer. Missa inte ett besök i Cale, Marioli, Sisine, Goloritze, Luna osv med ett smaragdgrönt hav och vita marmorstrandstränder.
Detta och mycket mer för dig som vill komma på sommaren.
Men Sardinien har mycket mer att erbjuda, under hela året arrangeras evenemang av alla slag under hela året i hela regionen.
Från de teatraliska, sånger, utställningar, festivaler och festmålningar för de heliga eller beskyddare i länderna som hedras med stora religiösa, folkloriska och kulinariska firande, med specifika produkter som ändras i enlighet med det föreslagna området.
Dess årtusendekultur inkluderar faktiskt också lukt och smaker, hantverk och folklore, hälsosamma och tröttsamma traditioner samt singular för varje land.
Bevakad och överlämnad i generationer, för äkta och hälsosamt arv.
Omsorgen för traditioner och sedvänjor är lyckligtvis fortfarande intensiv.
I själva verket är snören och snören i traditionella sardiska dräkter raffinerade och unika i sin applikation, förtrollande i färger och tyger ofta i handbroderad silkesammet och utsmyckade med traditionella juveler. Texturerna av fårullsmattorna, som påminner om och framkallar stadens platser eller de antika juvelerna i guldfiligran och ädelstenar som föreslagits i en modern nyckel av sardiska designers.
För att tillfredsställa gommen har vi en mängd olika livsmedel, typiska rätter och typiska desserter tillagade för hand som de mest kända till exempel: - "culurgiones ogliastrini" the Pistoccu di Ilbono "" Pane Carasau "" Pardule, Papassini, Seadas, Amaretti, Biscuits "och många många andra. Cardedu "Alberto Loi" vin eller Jerzu vin för att nämna det närmaste.
Men samma vilda natur och typisk Medelhavskrubba, av de platser du kommer att se på dina resor, gjorda av fläckar av krypande rosmarin som blommar blått på hästryggen i slutet av januari och början av februari.
Rosor Peonies sällsynta sevatica steg, under skydd, som växer i högländerna på ön, ofta bland klipporna.
Den fantastiska myrten buskiga växten med en vit blomma, vars bär är ett värdefullt element för att göra en matsmältningslikör som tar sitt namn från växterna.
Ekarna, korkokarna, oliv- och olivträden. I detta land finns det mycket att se och upptäcka och många känslor att prova, inte alla som kan beskrivas och inneslutas i några få textrader.
Personligen gör jag det med passion genom att ägna tid och outtröttligt njuta av det hela livet. Jag önskar er alla en trevlig vistelse.
G. Mameli