Homeaway använder cookies för att förbättra Din upplevelse av webbplatsen. Läs mer här. Genom att fortsätta godkänner Du vår användning av cookies.
Homeaway använder cookies för att förbättra Din upplevelse av webbplatsen. Läs mer här. Genom att fortsätta godkänner Du vår användning av cookies.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Lyxig villa på stranden med privat pool och havsutsikt & Beach Visningar - Casa Mar

Sovplats12
Sovrum 5
Badrum5
Separata toaletter1
Utrymme 450 m²
Bostadstyp Villa
Kortast möjliga vistelse 1 - 4 Nätter

Beskrivning

Beskrivning

Casa Mar

Lyx 4 dubbelrum Villa ligger amost på stranden Porto de Mos, Lagos 2: a största stranden med över 1,5 km vind skyddade vit sand. Möblerad & utrustade för att en mycket hög standard med rymliga verandor uteservering med utsikt över stranden och havet ideal i de varma sommarkvällar. Stor infinity pool med en pool sida grind med tillgång till stranden, en 3-4 minuters promenad bort. Den här egenskapen är helt ny med riklig solstolar, parasoller och utomhus matplats. 2 fina restauranger ligger inom en 3-4Minute promenad från villan


Om bostaden

5 sovrum Villa i vila 10 (2) på stranden i Porto de Mós

Hyllade, flera prisbelönta utveckling (inbegripet vinnaren av "Bästa Fastighetsförmedling Portugal" i 2007) av JDGriffiths. Porto de Mos utsikt över 1. 5 km vit sandstrand i Porto de Mos, som är bland en av de mest eftertraktade områdena i Algarve. Denna villa har enastående specifikation med utsikt över stranden och havet och delfiner kan ses från balkongen. Den livliga närliggande Lagos är bara 3 km enhet och erbjuder otaliga attraktiva restauranger, hög kvalitet shopping och ett pulserande nattliv med klubbar och barer för alla smaker. Porto de Mos är idealiskt beläget för att dra fördel av den västra Algarves golfbanor och anläggningar samt andra utomhusaktiviteter inklusive surfing och fiske med havet fisketurer avgår från Lagos småbåtshamn flera gånger om dagen. Stranden erbjuder förstklassiga faciliteter och är populär bland de lokala och besökande portugisiska och det är hem till två kvalitet restauranger, alla inom några minuters promenad från villan.

Registreringsnummer: Registo nº 5140/AL

Fastighetsförvaltare
John Griffiths
Annonsör sedan 2009
Talar Engelska, Portugisiska
Svarstid:
Inom 12 timmar
Svarsfrekvens:
100%
Kalendern senast uppdaterad
22 april, 2018

tillgängliga och lägenheter

Välj datum för att se hur mycket det kostar

Annan information

CONTACT US FOR ANY DATES NOT ADVERTISED
Mid stay linen & towel change, bathroom & kitchen clean included for holidays of more than 10 days
Pool Heating, Cots & Highchairs, Internet, Ping Pong Table & extra cleaning available by request at extra cost


Info

Boende och bekvämligheter för semestervilla i Porto de Mós, Portugal

Bostadstyp:
  • Villa (Fristående hus)
Måltider:
  • Självhushållning
Golvyta:
  • 450 m²
Husregler:
  • Check-in: 15:00 / Check-out: 10:00
  • Max. antal gäster: 12
  • barnvänligt
  • rökning ej tillåten
Bostadens läge:
  • strand
  • nära havet
Tema:
  • Familj
  • Lyx
Allmänt om fastigheten:
  • Luftkonditionering
  • Garage
  • Internet
  • Strykjärn & Strykbräda
  • Inklusive Sängkläder
  • Parkering
  • Parkeringsplats
  • Gatuparkering
  • Toalettpapper
  • Inklusive Handdukar
  • Torktumlare
  • Tvättmaskin
  • trådlöst bredband
Kök:
  • Kaffebryggare | Kaffekokare
  • köksredskap
  • Diskmaskin
  • frys
  • Mikrovågsugn
  • Ugn
  • Kylskåp
  • Spishäll
  • Brödrost
Matplats:
  • Barnstol
  • Matrum
  • Sittplatser för 12 personer
Badrum:
  • 5 Badrum
  • 1 Separat toalett
  • Badrum 1 - Toalett , Bad (utan dusch) , Duschområde
    Badrum 2 - Toalett , Duschområde
    Badrum 3 - Toalett , Bad (utan dusch) , Duschområde
    Badrum 4 - Toalett , Duschområde
    Badrum 5 - Toalett
    Badrum 6 - Toalett , Duschområde , Annex
  • Alla badrum är rymliga och badrum plus det finns en separat garderob.
Sovrum:
  • 5 sovrum, 12 sovplatser
  • Sovrum 1 - 1 Dubbelsäng
    Sovrum 2 - 2 Enkelsäng
    Sovrum 3 - 1 Dubbelsäng
    Sovrum 4 - 2 Enkelsäng
    Sovrum 5 - 1 Dubbelsäng , Annex
Mediautrustning:
  • DVD Player
  • Satellit | Kabel
  • TV
Utomhustillbehör:
  • Balkong
  • Trädgård
  • Utomhusgrill
  • Uteplats - sten/asfalt
  • Öppen altan
  • 12 trädgårdsstolar
Speciella Anspråk:
  • lågallergen miljö
  • lämplig för äldre eller handikappade
Pool | Spa:
  • utomhuspool
  • Privat Pool
Attraktioner:
  • grottor
  • kyrkor
  • bio
  • Tvättomat
  • bibliotek
  • teater
  • marina | småbåtshamn
  • muséer
  • lekplats
  • rekreationscenter
  • restauranger
  • ruiner
  • synagoger
  • temapark
  • vattenpark
  • vin(odlings)tur
  • zoo
Fritidsaktiviteter:
  • "beachcombing"
  • fågelskådning
  • kasino
  • ridning
  • outlet shopping
  • trampbåt
  • bilutflykter i naturskön miljö
  • sightseeing
  • vandring | trekking
Lokala tjänster och företag:
  • bankautomat | bank
  • fitness- & träningscenter
  • specerier
  • sjukhus
  • tvättomat
Sport- och äventyrsaktiviteter:
  • cykling
  • djuphavsfiske
  • fiske
  • flygfiske
  • sötvattenfiske
  • golf
  • berg- & fjällvandring | trekking
  • jakt
  • vattenskoteråkning
  • terrängcykling | mountain bike
  • skärmflygning
  • brofiske
  • segling
  • dykning
  • snorkling
  • viksfiske
  • grottutforskning
  • strandfiske
  • surfning
  • simning
  • tennis
  • vattenskidsåkning
  • "water tubing"
  • vindsurfning

Recensioner

Utmärkt! 4,7/5 -
(31 recensioner)

83% Complete
9% Complete
3% Complete
0% Complete
3% Complete
Casa Mar
4.709677 Genomsnittligt betyg 31 Totala antalet recensioner
4

Super Villa

  • 4 av 5

Die Villa war geräumig und gut ausgestattet. Die Pflege des Pools war einwandfrei ( 2x Kontrolle und gesäubert.

WLAN könnte verstärkt werden, damit es auf allen Stockwerken und am Pool benutzt werden könnte.

Sonnenschutz in der oberen Etage auf dem Sitzplatz wäre sinnvoll.

Kommen gerne ein zweites Mal.

  • Recensionen publicerad: 2017-sep-10
  • Semestervistelse: september 2017
  • Källa: Fewo Direkt, från HomeAway
Tyckte du att denna recensionen var hjälpsam?
0 0
Bristol
5

Fantastic Villa

  • 5 av 5

We've recently returned from a 7 night stay in this lovely villa.

We were slightly apprehensive before arriving due to a recent negative review. However, our experience was completely the opposite as we felt everything about the villa was of a very high standard.

John and his team were very helpful during all steps of the booking process. Due to a late flight, we didn't arrive until 12.30 am and were very impressed that John came to meet us at such a late hour to show us around and answer any questions.

I highly recommend this villa if you want something special in a great location with superb sea views.

  • Recensionen publicerad: 2017-jun-09
  • Semestervistelse: maj 2017
  • Källa: HomeAway
Tyckte du att denna recensionen var hjälpsam?
2 1
3

Luxury to a point

  • 3 av 5

We were 10 people sharing the villa and loved the closeness to the beach and the view to the Atlantic. It's in a new sub division and there is still a lot of construction all around. The villa is spacious but lacks a few essentials and be prepared for Ikea furnishings throughout. No seating in the large kitchen and no info in regard to use of appliances.One large garbage bin, but no replacement bags. Not a roll of kitchen paper towels. 3 pugs for the dishwasher and 3 for the washing machine. You will have to bring your own. Also, only half rolls of toilet paper in each bathroom. Again, bring or buy your own. Rather flimsy towels and no pool towels. The mattresses for the lounges are rubber covered, were rather dirty and will get very hot in the sun. So, we bought our own towels.I believe you can get them from the owner for a fee. The heating and A/C were difficult to regulate. as we were early in the season, we would have liked some heat in the evenings. There was one hairdryer for 5 bedrooms. Again, as we came from overseas , we don't expect to travel with those.

There was BBQ by the pool side in poor repair; we didn't even try to use it. Overall we were disappointed and had expected some basic things would be provided, for the price charged.

One warning, if you are not well able to walk uphill you will have to drive to the beach and it will take longer than the walk.

Still, Lagos and the srrounding area is fabulous and we will return, but will look for other accommodation.

March 30 to April 8, 2017

  • Recensionen publicerad: 2017-apr-17
  • Semestervistelse: mars 2017
  • Källa: VRBO, från HomeAway
Fastighetsägarens kommentar: Thank you for your comments This is a self catering villa & not a hotel with a reception, we do not provide these services and I can't see us ever being able to do so You did phone up on numerous occasions demanding more toilet paper etc which was supplied & you did threaten us with a negative review which is your prerogative If something was dirty then we could have been informed & dealt with it accordingly & yes a lot of our kitchen utensils, towels etc are from IKEA as they are just up the road and we get through a lot of items with all of our villas & apartments These luxury beach front properties are not for you
Tyckte du att denna recensionen var hjälpsam?
2 0
5

Total Luxury!! Fantastic holiday!

  • 5 av 5

All we can say is WOW!! We hired Casa Mar for a week, and we were certainly not disappointed. From start to finish, John was very easy to contact and answered any queries we had. Even while we were there he was always quick to answer any emails, and there is also a mobile contact number for himself and property agent. The villa itself is stunning and furnished to a very high standard. The views from the main balcony are breath taking. All in all, this will be a hard holiday to top! We were a group of 11(8 adults,3 kids) and the villa was the perfect size to accommodate us all comfortably. Casa Mar and Lagos are the perfect combination!

  • Recensionen publicerad: 2016-okt-27
  • Semestervistelse: oktober 2016
  • Källa: HomeAway
Tyckte du att denna recensionen var hjälpsam?
1 0
UK
1

Very let down at last minute

  • 1 av 5

All I will say is be very careful. We booked this villa for a party of 8 in September. 10 days before we were due to arrive we got a note saying due to technical difficulties we could no longer stay. No other explanation, nothing. No help with finding another villa or anything. We then had 10 days to find something else, which we did but ended up 40 mins away from this location which was not good as we had other friends staying the Lagos area who we were then unable to spend time with.

  • Recensionen publicerad: 2016-okt-26
  • Semestervistelse: september 2016
  • Källa: HomeAway
Fastighetsägarens kommentar: Our sincere apologies however sometimes, very rarely, we have a technical issue with a property due to previous or current guests or just wear & tear which has to be addressed. This is very seldom
Tyckte du att denna recensionen var hjälpsam?
5 0
4

Fantastic location and very spacious home

  • 4 av 5

Pros:

1. FANTASTIC location...perfect..walking distance to beach.

2. Kitchen is fully stocked with dishes, glasses, and silverware.

3. Washer/dryer is very convenient.

4. Plenty of seating both indoor and outdoor for dining.

5. Pool and pool deck is spacious and clean.

6. Bathrooms and kitchen are very nice and spacious.

7. Villa is very spacious.

Cons:

1. Bath towels (2 per person) are thin and poor quality (we asked for more and got 2 more per person for the week).

2. Bedding is poor quality...very thin and worn sheets. Pillows were not great.

3. I hired a cleaning person for 85 euros (midweek) but later saw in the welcome book it should have been 15 euros per hour. I had 2 people for 2 hours. Also...they did not change the bedding.

4. WIFI was an extra charge (and it didn't work well)...40 euros. The WIFI that is included is only in the living room of the house.

5. The music system was an extra charge...40 euros

6. The ping pong table was an extra charge...40 euros

7. Beach towels were an extra charge...5 euros each

8. There were no beach chairs/umbrellas to bring to the beach.

9. No noodles or anything in the pool itself.

10. Beds are small...perhaps they are full size, not queen.

11. I called after 3 weeks for the security deposit refund and it was refunded immediately. Not sure if it would have happened if I didn't inquire.

All in all it was a fantastic villa to stay at because of the location and the house itself. I would rather pay more in the initial price and not have to pay extra charges once I arrive. I also would like more luxurious towels and bedding. However, I would stay here again...I would just be better prepared.

  • Recensionen publicerad: 2016-sep-19
  • Semestervistelse: juni 2016
  • Källa: HomeAway
Fastighetsägarens kommentar: Thank you for your review, our extras if required (and they are optional) are; Pool heating £295 per week Beach towel £8 Extra Bed £50 Cot with high chair £30 Air hockey table £50 Ping Pong Table £50 Snooker/Pool Table £50 (90cm x 180cm) Music Center with iphone/ipod connector £50 Baggage storage £50 Late check out (when possible) £100 Wifi Is Free Pool inflatables are left from previous guests if usable Beach chairs & umbrellas are available for rent on the beach Bedding & towels are changed yearly Security deposits are refunded via Home Away 7 days after departure
Tyckte du att denna recensionen var hjälpsam?
3 0

Läge

Närmaste flygplats
80 Kilometres
Faro
Närmaste Barpub
150 Metres
On the Beach 'Campimar' or 'O Antonio'
Närmaste färja
20 Kilometres
Portimão
Närmaste Golf
4 Kilometres
Boa Vista Golf Course
Närmaste järnvägsstation
3 Kilometres
Lagos
Närmaste motorväg
2 Kilometres
A22 to Faro
Närmaste Restaurant
150 Metres
On the Beach 'O Antonio'
Närmaste strand
150 Metres
Porto de Mós
Bil: rekommenderas

Denna lyxiga villa ligger på och utsikt över stranden Porto de Mós och inom kort avstånd från Lagos centrum, det finns 2 restauranger på stranden Porto de Mos och ytterligare 2 inom gångavstånd samt många kaféer och restauranger i närheten av Lagos. Internationella stormarknader ligger inom 5 minuters bilresa liksom Boa Vista golfbana. Porto de Mos tillgodoser natursköna promenader längs klipporna till den närliggande byn Luz. Stranden är vind skyddad och vid lågvatten finns det många små hällkar idealisk för barn. Kajakpaddling, segling och surfing finns på stranden och resor är hela dagen från Lagos Marina & boulevard Andra aktiviteter: Surf, Kite Surf, Jet ski, Scuba Golf: Penina, Boa Vista, Parque da Floresta, Palmares ligger alla inom 5-15mins i villa, Oceanico kurser är 30-45mins bort

Bilder