Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Privat Oceanfront Hem 3/4 BR w / Hot Tub, 2 minuters promenad till Magic Sands Beach!

Sovplats12
Sovrum 4
Badrum3
Bostadstyp Hus
Kortast möjliga vistelse 4 - 7 Nätter

Beskrivning

Om bostaden

Hus, 4 sovrum + Cabriolet säng (s), 3 baden (8-10 bäddar)

Välkommen till HALE HONU ~ Home of the Sea Turtle ~ en fantastisk fritidshus precis vid vattnet bara 3 miles från Kailua-Kona! **** Spektakulära plats !! Enastående utsikt !! Fantastiska hem !!

Hale Honu har en 4,9 resenär recension betyg från 60 av våra gäster! Läs vidare, du kommer att se varför alla älskar detta hem, den ursprungliga Kona "Hale Honu"!

Om du letar efter en unik privat, havet hem, där fri havsutsikt och ljudet av vågorna kommer att invagga dig bort från alla dina bekymmer, som erbjuds av erfarna och pålitliga ägare, ser inte längre! Du har hittat HALE HONU!

Hale Honu är en två våningar, fyra sovrum, tre badrum, verkligen havet hem med strålande utsikt över havet från alla rum i hemmet. Hemmet är utformat med en övervåning 3 sovrum / 2 badrum huvudbyggnaden, och en stor (600 kvadratmeter) 1 sovrum / 1 badrum marknivå studio / svit med egen ingång. Övervåningen 3 sovrum huvudbyggnaden kan hyras utan stuidio / svit på marknivå. Fråga om våra priser för det alternativet.

Hela huset har genomgått en större ombyggnadsarbete på övervåningen, inklusive alla nya fönster, sovrum och badrum, kök och exteriör. Sovrummen skryta med en 4 x 10 fot infällbar Nana fönster som helt öppet till havet. Det är som att vara på fören på en oceanångare! Befälhavaren badkar har ett bubbelbadkar och en anpassad Mango trä fåfänga och fartyg sjunka.

Den övre Lanai är 450 kvadratmeter travertin kaklat delvis täckt friluftsutrymme med kabelreling som är nästan osynlig och ger dig fri utsikt över sköldpaddsbryggan med sina revfiskar och Honu (havssköldpadda) direkt nedanför, såväl som ut till horisont. Floodlights skapar en dramatisk scen av surfen på natten.

Vardagsrummet i Hale Honu öppnas helt med glidande glaspaneler på lanai, vilket skapar ett intilliggande friluftsutrymme i köket, vardagsrummet, lanai och havet bortom. Det är fantastiskt!

Detta gated fastigheten är omgiven av en vacker lava bergvägg och gränser Pahoehoe Beach Park (en oceanfront strand park med skuggade sittgrupper, gräs och ett litet keiki (barn) vänlig strand). En två minuters promenad tar dig till Magic Sands Beach, den bästa vita sandstranden i Kailua-Kona, och känd för kropp surfing och boogie boarding.

Hale Honu ligger bara tre miles söder om Kailua-Kona byn, och två miles norr om Keauhou shopping- och biografkomplex. Här är tillräckligt nära till allt men ändå i en egen värld!

Grunderna för egenskapen är snyggt formgiven och helt privat, innesluten i 6 fot lavastenmurar. Vi har 6 vadderade jaga lounger utöver 3 uppsättningar av utomhus bord och stolar, stolar kärlek, och två utomhus futon. Du kan sola bara några meter från vågorna eller LIST vajande Oceanside hängmatta för två.

När havet är lugnt, det är utmärkt snorkling vid den rikliga revet och valv direkt framför huset. Vi går in i havet precis utanför fastigheten. Du kan också enkelt gå in i havet från alltid skyddade lilla stranden vid Pahoehoe Beach Park i anslutning till Hale Honu. Vi simmar med Honu (sköldpaddor) nästan varje gång! En stor lava hylla har utmärkt tidvatten pooler för att utforska vid lågvatten.

Det huvudsakliga boyta på Hale Honu ("huset") är på övervåningen, där det finns två stora sovrum (kung bäddar), plus en 6x10 fot 3 sovrum med en hel säng. På övervåningen finns två fulla bad, och en solig, öppet kök och vardagsrum, vilket leder till den täckta 2: a våningen Lanai. Köket är en gourmet glädje med en 5-Star sortiment, fransk dörr kylskåp, massor av arbetsyta och allt en allvarlig kock vill. De 180 graders utsikt över Kona kusten är hisnande från alla fönster. Du kanske aldrig vill lämna denna plats!

Under hela hemmet finns öppna balk takhöjden och nästan golv till tak fönster gör hemmet ljusa och luftiga, med full havsutsikt överallt. Ljudet och energi havet finns i varje rum. Dekorerad med travertinplattor och bambu golv ("Bara säg nej till Mattor!"), Balinesiska antikviteter, ö konst och fotografi, samt eleganta tropiska möbler, kommer du att känna dig som ali'i (royalty) i detta hem.

En favorit slappa plats är queen size futon på övervåningen Lanai perfekt för en skuggig tupplur eller sova över havet!

På trädgård / marknivå är det fjärde sovrummet, "bröllopssvit". Den har utformats som ett komplett privat studio / svit med ett separat, säkrade ingång, utomhus trädgård, matsal och avkopplande områden. Denna stora (650+ kvadratfot) utrymme har en king size-säng romatically draperad i privatlivet sheers och en rymlig vardagsrum / sittgrupp med tropisk inredning, en matsal vrå, och privat täckt Lanai på haven kanten.

Sviten har ett komplett kök med en kock-top, kylskåp och full storlek handfat. Badrummet har lyxiga marmor kakel och glas block, och en promenad i dusch för två med dubbla duschmunstycken. Windows och reglagen omfattar alla Makai (havet sida) väggar, så du kan helt enkelt låta havsluften i eller kliva ut och vara precis vid havets kant. Hale Honu studio / svit är också listade som ett separat semesterboende på VRBO 46.951.

Tillbringa kvällarna på den kaklade stora bottenvåningen täckt Lanai i Kama'aina (Local sätt ... grillning och prata historia. Denna 400 + kvadratfot utomhus Lanai är fylld med ljudet av vågor, passadvindarna och Hawaiian atmosfär.

När hyrde i sin helhet, skulle Hale Honu vara en perfekt plats för en familj (reunion, celebration). De vackra utomhus kommer att rymma ett stort parti, med plats för matlagning utomhus / receptioner, sittplatser, och en spektakulär utsikt över havet.

Vi strävar efter att göra våra hem och din erfarenhet av dem unika och fylld med andan i aloha. Du hittar hemmet smakfullt inrett, noggrant underhållet och fyllt med massor av extras; kikare, böcker om lokalhistoria och kulturella platser.

Hale Honu genomsyrar en speciell känsla av fred och Aloha till alla som besöker det, och det är med att Aloha som vi välkomnar dig!

Vänligen Notera ... Vi erbjuder denna fastighet för semesteruthyrning på tre olika sätt:

* Hela hemmet (inklusive svit för en hel fyra sovrum och tre bad)

* Endast på övervåningen (tre sovrum och två badrum)

* Endast svit (ett sovrum och ett bad) (Se vrbo notering # 46951)

    

Tillgänglighetskalendar som är länkade till den här webbplatsen återspeglar tillgängligheten för bostadshusets övre våning. THE SUITE KALENDER ses AT VRBO # 46.951,

Mahalo och Aloha,

Peter Knoblich och Darla Mabery

Alla våra fastigheter är registrerade hos delstaten Hawaii AS "övergående BOENDE" UNDER GE skattsedel NUMMER W 30.343.398-01.

Nyckelord: Oceanfront Privat Fritidshus, Turtle Cove

Mer information

Fastighetsägare
Peter and Darla
Annonsör sedan 2004
Premium-partner

Denna partner fokuserar på att svara snabbt, erbjuda bäst priser och ge gäster en fantastisk upplevelse.

Talar Engelska
Svarstid:
Inom några timmar
Svarsfrekvens:
100%
Kalendern senast uppdaterad
9 juli, 2018

Info

Boende och bekvämligheter för semesterhus på Kailua-Kona, USA

Bostadstyp:
  • Hus
Husregler:
  • Check-in: 16:00 / Check-out: 11:00
  • Max. antal gäster: 12
  • husdjur ej tillåtna
  • barnvänligt
  • rökning ej tillåten
Bostadens läge:
  • Intill Havet
Allmänt om fastigheten:
  • bredband
  • Torktumlare
  • Hårtork
  • Internet
  • Strykjärn & Strykbräda
  • Inklusive Sängkläder
  • Parkering
  • Parkeringsplats
  • Telefon
  • Inklusive Handdukar
  • Tvättmaskin
  • trådlöst bredband
Kök:
  • Kaffebryggare | Kaffekokare
  • köksredskap
  • Tallrikar & Husgeråd
  • Diskmaskin
  • Ismaskin
  • Kök
  • Mikrovågsugn
  • Kylskåp
Badrum:
  • 3 Badrum
Sovrum:
  • 4 sovrum, 12 sovplatser
  • King size sängar (2) Master Bedroom Platform King, Studio kingsize-säng, Queen size sängar (2) 2 sovrum på övervåningen queen bed. Det finns också en drottning futon på den täckta Lanai i huvudbyggnaden., Dubbelsängar (1) dubbelsäng i det tredje sovrummet på övervåningen. Rum med utsikt över bambu, park och hav, Bäddsofa eller Futons (1) En queen-size konstruerad säng som öppnas automatiskt av ett fall med en knapptryckning. Stows enkelt med ett tryck på en annan knapp.
Mediautrustning:
  • cd
  • DVD Player
  • Satellit | Kabel
  • Stereoanläggning
  • TV
Utomhustillbehör:
  • Deck / Patio
  • Lanai / Gazebo
  • Utomhusgrill
Pool | Spa:
  • Whirlpool | Bubbelpool
  • Jacuzzi
Attraktioner:
  • botanical garden
  • kyrkor
  • bio
  • festivals
  • bibliotek
  • teater
  • muséer
  • lekplats
  • restauranger
  • ruiner
Fritidsaktiviteter:
  • antikviteter
  • "beachcombing"
  • fågelskådning
  • boating
  • ekoturism
  • ridning
  • Hawaiiansk grillfest
  • trampbåt
  • photography
  • bilutflykter i naturskön miljö
  • shelling
  • shopping
  • sightseeing
  • vandring | trekking
  • valskådande
  • wildlife viewing
Lokala tjänster och företag:
  • bankautomat | bank
  • barnvakt
  • fitness- & träningscenter
  • specerier
  • sjukhus
  • tvättomat
  • massageterapeut
  • läkarvård
Sport- och äventyrsaktiviteter:
  • basketball court
  • cykling
  • djuphavsfiske
  • fiske
  • golf
  • berg- & fjällvandring | trekking
  • vattenskoteråkning
  • kayaking
  • terrängcykling | mountain bike
  • skärmflygning
  • parasailing
  • "rafting"
  • segling
  • dykning
  • snorkling
  • snorkeling/diving
  • surfning
  • simning
  • tennis
  • vindsurfning
Anmärkningar:
*** 2 minuters promenad till Magic Sands Beach *** Futon för utomhusbruk sova på upphöjda Lanai, privat havet hängmatta, Gated egendom, hög hastighet kabel / trådlöst internet, video / DVD, 2 fullt utrustade kök, 2 kylskåp, alla köksredskap och kvalitet sängkläder tillhandahålls, en fullstor tvättmaskin och torktumlare, strand leveranser, Separat privat studio / bröllopssvit, perfekt speciell händelse hem

Recensioner

Enastående! 4,8/5 -
(68 recensioner)

89% Complete
7% Complete
1% Complete
0% Complete
1% Complete
Privat Oceanfront Hem 3/4 BR w / Hot Tub, 2 minuters promenad till Magic Sands Beach!
4.8382354 Genomsnittligt betyg 72 Totala antalet recensioner
5

Fabulous place to stay

  • 5 av 5

We had a family vacation at Hale Honu recently & found it fit our needs perfectly. My wife & I stayed in the downstairs studio while our 3 adult children & spouses shared the upper floor. The sound of the waves rolling onto the lava rock shore was very soothing. The view of the ocean was wonderful with yellow and black schools of fish easily seen. The biggest shoreline treat was watching the sea turtles right off the patio & balcony come in to shore to nibble algae & seaweed. The location was perfect for us with a short drive to Kona town with its shops & restaurants. The house is in excellent condition with plenty of beach toys, boogie boards & snorkeling masks. The house was spotless with plenty of bath & beach towels. A creamy soft sand beach is just a block away to the south and was a great place to swim, boogie board & body surf. Snorkeling the reef just off the shore of the house was fantastic with lots of different fish, coral and sea turtles. We were there 10 days & felt at home from day 1. The owners, Peter & Darla, were very responsive to our questions & provided an excellent info package about the area & the island. I cannot imagine a better place to stay in Kailua-Kona

  • Recensionen publicerad: 2017-jul-07
  • Semestervistelse: juni 2017
  • Källa: VRBO, från HomeAway
Fastighetsägarens kommentar: Aloha Bill and Family, Mahalo again for your choice of Hale Honu. It gives us great pleasure to hear from our guests who came away with great family memories of staying in our home. We strive to make Hale Honu feel like home when you first walk in, and for our guests to have a carefree vacation and an one of a kind experience of the ocean life right out the door. Thank you again, and we look forward to hosting your family again. Warmest aloha! Darla and Peter
Tyckte du att denna recensionen var hjälpsam?
2 0
Calabasas, CA
4

Very nice!

  • 4 av 5

Firstly, I would consider myself very picky so keep in mind as you read this. We usually stay in condos at new resorts in Maui where everything is kept like a hotel. Staying in this house was very different, and overall I would recommend it. The pros: the location is great with two places to walk to for swimming/snorkeling and a bicycle rental station .2 miles away. The decks are beautiful and great to spend time together. Watching the sunsets from here was breathtaking. The house feels like a home because it doesn’t get emptied out like most condos do. It is outfitted very nicely with kitchen supplies and basics, towels, beach toys, etc. The owners did a great job labeling everything so you know where to find things and where they belong. The rooms and bathrooms are nice and comfortable. The beds are great. We didn’t use the 3rd bedroom upstairs which would have been the only one that is small with no bathroom. The downstairs studio is very cute and big. The jacuzzi was very clean and worked great. The bbq was brand new and it was fun to grill out. I loved having all the space compared to a condo and also being able to drive right up to the front door, especially when moving luggage or a car full of groceries.

Some cons: there is no air conditioning except in the downstairs studio. The House has glass slots in every room that can be opened so that a good breeze goes through and leaves the house at a comfortable temperature except when it gets very hot outside. Then it gets pretty hot in the bedrooms, which heat up the most because they are directly exposed to the afternoon sun. After sun down, it cools off pretty fast with open windows, but at night you will have to choose between leaving the glass slots open for air at night, or closing them and hearing the VERY loud sounds of the ocean hitting the rocks. I read another review about the ocean “noise” and didn’t think twice about it as being a problem, but it really is much louder than I expected. As great as the ocean sounds are during the day, if you are used to sleeping in a quiet room, you will not sleep well here. Also, there are only light curtains that don’t block out the light, so expect to wake up when the sun comes out.

With that said, we still had an amazing week in this house, and for the price it definitely met my expectations. Thank you Peter and Darla for sharing your amazing home with us, and for being great hosts.

  • Recensionen publicerad: 2018-mar-31
  • Semestervistelse: mars 2018
  • Källa: VRBO, från HomeAway
Tyckte du att denna recensionen var hjälpsam?
0 0
3

Gate issues initially. Views spectacular!! Seemed casual and pleasant but very outdated decor.

  • 3 av 5

Oven and hot tub did not work. Dishwasher smelled bad. Disposal backed up and would not drain even with plunger. Studio has several steps, difficult to manage especially at night. Magic Sands beach very close to walk to and great! Bedrooms are very noisy to sleep with waves crashing. Lots of outdoor chairs and towels available. Owner responsive to calls which good.

  • Recensionen publicerad: 2017-dec-31
  • Semestervistelse: december 2017
  • Källa: VRBO, från HomeAway
Fastighetsägarens kommentar: Aloha Sue, First we're sorry you were not totally satisfied with Hale Honu. Let me address each issue raised: A new gate was ordered in late November, and was installed the day you left the property. I did pick up your phone call about the gate immediately when you called, and got the mechanism reset and working right away. The gate tracking problem is solved with the new gate. The hot tub heater was not functioning correctly, despite the installation of a new heater in early November. There is no reliable spa repair service in the Kona area, and with multiple attempts and troubleshooting, more parts were back ordered form the mainland to get it working. We were aware and have been working on it for 2 months now. Expect the new heater relay board to be installed by mid January 2018 and hoping that solves the problem. The oven worked when we were at Hale Honu in November 2018. This is the first we are aware of it not working. It might have needed the pilot manually lit. We could have easily solved the oven issue if you had called. We are always available on our mobiles. The garbage disposal and dishwasher were perfect in November. If dishes are not rinsed, food debris builds up in the filters. We've put our housekeeper on a regular sanitation schedule for the dishwasher. Garbage disposal lines plug up when too much fibrous material is put in there. Our plumber came the day I was made aware of it and cleared the obstruction. Guests considering the studio-suite should know there is a single 4" rise from the living room and entry/dining area to the kitchen and bed area. Finally, Hale Honu is an oceanfront home. Surf is often 3-5 feet in the winter months. It's one of the wonderful features of this home, and previous reviews have discussed the sound of the waves. We again want to make potential guests who are reading this response to be aware that if they require a very quiet bedroom for sleeping, then plan to either sleep in the studio suite, wear earplugs at night (which we have in the home), or choose a vacation location further away from the ocean, especially in the winter months. Peter and Darla
Tyckte du att denna recensionen var hjälpsam?
2 0
Niwot,CO
5

Great hosts and a great house for a family gathering

  • 5 av 5

Peter and Darla are excellents hosts and were very flexible, responsive and supportive throughout our VRBO experience. Hale Honu is a great house. We rented both the upstairs and the downstairs suite for our extended family of grand parents, parents and grand kids. They offered the use of a playpen for our 17 month old grandson. The large living/kitchen and lanai overlooking the pacific was where we spent most of our time. We saw whales surfacing, dolphins spinning, turtles swimming and sun bathing and tons of tropical fish right from the lanai. The lanai was also a great spot to watch the sunset and lookout for the green flash!

Peter and Darla offered a wonderful assortment of beach toys, chairs, umbrella's that we used daily to spend time at the beach right next door or Magic Sands a short walk away.

It was a great stay at Hale Honu and we would definitely recommend it or stay again if our travels take us back to the Big Island and Kona.

  • Recensionen publicerad: 2017-dec-26
  • Semestervistelse: december 2017
  • Källa: VRBO, från HomeAway
Tyckte du att denna recensionen var hjälpsam?
1 1
4

Beautiful View, Cute House

  • 4 av 5

This house really makes you feel like you’re in Hawaii... the ocean is right there when you wake up, and the deck is great for watching turtles and dolphin pods. The only downside is there were lots of bugs inside the house and the upstairs is quite loud from the waves (less relaxing than you’d imagine). With AC only down stairs you don’t have much choice but to leave the upstairs windows open. But the downstairs suite was a fantastic air-conditioned oasis with equally good views. Hot tub was fabulous for a late-night beverage and ocean-gazing.

  • Recensionen publicerad: 2017-nov-16
  • Semestervistelse: oktober 2017
  • Källa: HomeAway
Tyckte du att denna recensionen var hjälpsam?
1 0
5

Hale Honu is an ideal choice

  • 5 av 5

Now that we are back on the mainland I'd like to thank you for making your beautiful house available to us. It was my 70th birthday and I had decided to bring my entire family, my wife, my first son, his wife and their three children, my second son and his wife (they got married on July 1st) and my daughter. We all had a great time in the house, dining on the lanai, watching the sunset, going to beaches, the volcano and to Mauna Kea. Both the main house and the studio were ideal for our stay. Kitchen fully equipped, beach amenities, beds, towels, etc. all perfect. The proximity to the White Sands beach made it a favorite for the kids. We’ll have pleasant memories for a long time.

  • Recensionen publicerad: 2017-aug-11
  • Semestervistelse: juli 2017
  • Källa: VRBO, från HomeAway
Tyckte du att denna recensionen var hjälpsam?
3 0

Läge

Närmaste flygplats
10 Miles
Kona International Airport
Närmaste Restaurant
0.2 Miles
Da Poke Shack
Närmaste strand
0.1 Miles
Magic Sands Beach
Närmaste Poi
Exact Location of Hale Honu (Use Hybrid Map Setting)
Närmaste Poi
Pahoehoe Beach Park
Närmaste Poi
Magic Sands Beach
Närmaste Poi
Kailua-Kona Village ~ Home of the great King Kameamea III
Närmaste Poi
Kona Makai 1-302 (VRBO 34203)
Närmaste Poi
Holualoa Coffee Country
Närmaste Poi
Kealakekua Bay ~ Captain Cook Monument
Bil: nödvändig

Absolut havet hem har tillgång till havet, stranden park med säkert område för små barn nästa dörr, och den berömda magiska Sands Beach bara 100 yards bort.

Utforska de närliggande kaffe gårdar, konstnärens byn Holualoa, färgglada bondens marknad och andra ön skatter. Frigående Trolley tar dig till historiska Kona byn för restauranger, shopping, levande musik och historiska platser.

Stora promenader eller cykling precis utanför gated hem, och snorkling revet framför huset kommer nästan alltid ge dig ansikte mot ansikte med Hawaii havssköldpaddor! Du kan titta på valar från Lanai övervåningen, och delfiner frolick ofta precis utanför revet framför huset.

Detta är en bra plats varifrån du kan utforska hela ön, eller göra så många människor, och bara stanna kvar. Detta är verkligen paradiset!

Bilder

Priser och tillgänglighet

Hyrespriser för semesterhus på Kailua-Kona, USA

Hyresperiod:
Per fastighet
Fastighetsägaren accepterar betalningar i:
USD
Omvandla valuta
Uthyrningsperiod Minsta pris Ytterligare nätter Helgnatt Per vecka Per månad * Evenemang
 
Summer Entire Property
9 jun 2018 - 19 aug 2018
5 natt/nätter kortast möjliga vistelse
39 488 SEK
för 5 nätter
Lägsta pris
7 114 SEK
52 355 SEK
169 921 SEK
 
 
Fall 2018
20 aug 2018 - 4 okt 2018
4 natt/nätter kortast möjliga vistelse
30 154 SEK
för 4 nätter
Lägsta pris
6 559 SEK
49 277 SEK
145 197 SEK
 
 
Ironman 2018
5 okt 2018 - 14 okt 2018
7 natt/nätter kortast möjliga vistelse
61 488 SEK
för 7 nätter
Lägsta pris
8 225 SEK
 
 
Fall 2108
15 okt 2018 - 17 dec 2018
4 natt/nätter kortast möjliga vistelse
30 558 SEK
för 4 nätter
Lägsta pris
6 660 SEK
49 832 SEK
165 329 SEK
 
 
Christmas 2018
18 dec 2018 - 1 jan 2019
6 natt/nätter kortast möjliga vistelse
53 263 SEK
för 6 nätter
Lägsta pris
8 225 SEK
60 428 SEK
 
 
Winter 2019
2 jan 2019 - 31 mar 2019
6 natt/nätter kortast möjliga vistelse
51 144 SEK
för 6 nätter
Lägsta pris
7 871 SEK
58 410 SEK
 
 
Standardpris
5 natt/nätter kortast möjliga vistelse
40 498 SEK
för 5 nätter
Lägsta pris
7 316 SEK
 

Mer information om uthyrningskostnaderna

SkadeSkydd för fastighet 696,77 SEK
Cleaning and Laundry 3 219,26 SEK

Smaller groups have the option to book only the upper floor, 3 bedroom main house. Those rates are not listed here (it's too confusing!), and we will provide you information and a quote for this option upon your request. Attached to this quote is our rental agreement, which contains a clause that you are responsible for damages due to your negligence and guarantee that with a credit card on file. If booking directly through VRBO, you are purchasing a damage waiver and paying a booking fee charged by HomeAway and VRBO. You may opt to book directly with us, in which case we may authorize a hold on your credit card for a "damage deposit" of $1000, which we void after your departure. The amount is not actually charged (or "settled") to your credit card but will appear temporarily in an online history (similar to the procedure when renting a car or hotel room). In ten years of offering Hale Honu there has never been substantial damage caused by a guest. Only a few times has the house been abused to the extent that we had to charge extra to cover the cleaning costs or replacement of damaged linens and bedspreads. We prefer to email you from our email account where we can provide you with pictures and links. Mahalo!

Fastighetsägarens avbokningsregler

  • 100% återbetalning om avbokad minst 60 dagar innan ankomstdatumet
  • Serviceavgiften återbetalas till fullo för avbokningar där 100% återbetalning ges.
Skicka meddelande
Tillgänglig
Icke tillgänglig

Andra semesterboenden