Vacker rustik finca i hjärtat av den mest berömda talayotiska staden på ön. Det är ett majestätiskt hus värdig landsbygdsturism, avsedd för vila och fullständig avbrytning av asfalt och buller.
Det har 4 mycket rymliga dubbelrum idealiska för 8 personer och 5 badrum som ger mycket komfort, det har ett vackert kök med en mycket rustik stil matsal och ett stort typiskt mallorcan varmt rum.
Utanför huset hittar du poolen med omklädningsrum, en stor grillplats med matplats och en tennisbana, omgiven av trädgårdar, fält och natur. Camí vell av Cala Pi går fram mellan torra stenmurar och åkrar av mandelträd, samma väg som från 15-talet kommunicerade boskapsområdena och ägodelarna, efter banan är restaurangen Cal Busso, som på femtiotalet Det var redan känt som Cantina de Cal Busso, och det är numera rekommenderat att sluta för typisk mallorsk mat.
Andra vägar som ligger väldigt nära området är laddade med en historia som för tillfället är kopplad till turism och som fungerar som färdvägar till fots eller på cykel. Camí de Betlem, Vejen av l'Águila, Camí de Llucamet, Camí de sa Caseta.
ETV / 4894 KAN FOSQUET
Officiell ankomsttid: 17 timmar. Avgångstid: 11 timmar. € 40 tilläggsavgift för biljetter efter 9:00 p.m. € 50 tilläggsavgift f��r biljetter efter 00.00 på natten och på förfrågan.
En deposition krävs för att säkra bokningen. En deposition begärs och kommer att returneras i slutet av vistelsen. Inklusive kostnaden för sängkläder, handdukar, vatten, el och slutstädning.
Uppvärmningskostnader ingår inte i priset och ett tillägg på € 15 / dag betalas. "INGEN TJÄNSTER SKALL LEVERAS" Om du har ett HOTMAIL-konto och efter 12 timmar inte har fått ett svar, kolla din SPAM-fack. När bokningen är bekräftad skickas en skriftlig bekräftelse till gästerna, och de kommer att be att bli undertecknade att acceptera husets regler.
ECOTASA (turistskatt) måste betalas kontant vid leverans av nycklarna. Mer information om beloppet att betala finns i följande länk: (HIDDEN URL)
I enlighet med den organiska lagen 4/2015 ��r det skyldigt att identifiera alla resenärer och förbereda en registerbok för resande.
��