Är du fastighetsförvaltare?

Gör som tusentals nöjda fastighetsägare på HomeAway


Vanliga frågor

 • Vilka är HomeAway?
  HomeAway är världsledande inom semesterbostäder med över en miljon annonser i 190 länder. Genom vårt globala nätverk av sidor erbjuder fastighetsägare och förvaltare semesterbostäder som ger resenärer oförglömliga upplevelser och förmåner. Våra resenärer får mer utrymme att vistas på och mer privatsfär för lägre kostnader än traditionellt hotellboende.
 • Varför ska jag annonsera på HomeAway?
  Att annonsera på HomeAway är ett enkelt sätt att tjäna pengar på uthyrning. Som världsledande inom semesterbostäder kan vi erbjuda dig exponering för över 44 miljoner resenärer varje månad. I vårt internationella nätverk ingår 25 sidor världen över, inklusive två av Storbritanniens främsta semesterbostadssidor samt sidor i Frankrike, Brasilien, Australien, Tyskland, USA, Kanada, Mexiko, Spanien, Italien och mer.
 • Vad får jag med min annons?
  Varje annons är komplett med allt du behöver för att börja hyra ut din fastighet och tjäna pengar, med rum för 24 högupplösta foton, interaktiv karta och bokningskalender. Så fort du har blivit medlem kan du skapa din annons...och ta emot bokningar!
 • Kan jag styra vem som hyr mitt hem?
  Ja. Du bestämmer alltid själv vem som hyr ditt hem. Varje fråga och bokningsförfrågan går direkt till dig. Du kan tala med resenärer för att ta reda på mer om dem och försäkra dig om att de passar bra för din fastighet.
 • Vilka typer av fastigheter kan jag annonsera ut?
  På HomeAway tror vi på vår slogan ”Hela huset. Hela familjen. Hela semestern.” Därför hyr vi bara ut hela fastigheter. Men det behöver absolut inte vara hus! Acceptabla hyresfastigheter är till exempel hus, lägenheter och villor, samt lador, båtar, bungalows, stugor, slott, alphyttor, fritidshus, herrgårdar, lyxyachter och jurtor och andra typ av boningar som resenärer kan tänkas vilja hyra för hela semestern.