Tips & Verktyg

Hitta allt du behöver för att hantera din semesterbostad lätt & effektivt

Tydligt prissättningsformat

Priset är en av de viktigaste faktorerna för hyresgäster. Vårt nya prissättningsformat gör det enkelt för hyresgäster att söka efter pris och få omedelbart svar baserat på deras specifika datum. När du använder det nya prissättningsformatet, kommer ditt objekt visas i alla relevanta sökresultat.

Varför bör ni använda vårt nya prissättningsformat?

 • Din bostad kommer att visas för hyresgäster som söker i ditt område genom prisklass.
 • Hyresgästerna kan direkt se totalbeloppet för hela den aktuella perioden utan att behöva kontakta dig.

Tydligt prissättningsformat - så här gör du

 1. Ange ditt standardpris
  Ett standardpris gäller alla dagar. Ange därför det minimi- eller genomsnittsbelopp du vill ha betalt för din bostad. Ett standardpris säkerställer att hyresgästerna alltid kan få ett direkt svar när de gör en förfrågan.
 2. Lägg till ett säsongspris
  Säsongspriser tillåter dig att ange olika priser för olika perioder. T ex kan du lägga till ett veckopris och separata priser för hög- och lågsäsong.
 3. Lägg till ett evenemangspris
  Om ett speciellt event (t ex sport, musik, festival) äger rum i närheten av din bostad kan du lägg till ett evenemangspris utvalda dagar och utnyttja hög efterfrågan.

Tips

 1. Genom att använda en kombination av natt-, vecko- och månadsbelopp kan du skapa specialerbjudanden för dem som stannar en längre period.
 2. Du kan prissätta för 5 år framåt, vilket ger hyresgäster som planerar långt i förväg möjligheten att veta vilka priser de kan räkna med.
 3. Blockera de dagar du inte vill hyra ut i kalendern så att du slipper förfrågningar dessa dagar. Du kan lära dig mer om kalendern här.

Har du fortfarande frågor? Här finner du vanliga frågor & svar.