Cityresor & storstadsresor


Paris för romantik, New York för shopping och äventyr, Rom för dess charm eller Barcelona för sin arkitektur – gör en cityresa till Ditt favoritresmål och ta med bästa väninnan eller Din partner för att njuta fullt ut! Vi har garanterat ett boende som passar just Dig och Ditt resesällskap – inspireras av våra semesteridéer på följande sidor!

Med några av världens mest spännande städer på bara ett par timmars avstånd är storstadssemestrar ett perfekt val för en minnesvärd resa, antingen du söker en romantisk weekend, en familjesemester eller en sista-minuten resa. Med dagens enorma utbud av flygresor till destinationer runt om i Europa och resten av världen, är en storstadsweekend mer tillgänglig och billigare än någonsin.

Att hyra en semesterbostad är ett fantastiskt sätt att få en storstadssemestertill ett bra pris, med mer utrymme, ostördhet och flexibilitet än på hotell. Många semesterhusägare tar gärna bokningar för bara några nätter och erbjuder rabatter under lågsäsong. Så om du letar efter en fyndsemester är en kombination av lågprisflyg och hyrd semesterbostad ett perfekt sätt att hitta en billig weekendresa. Oavsett hur stor din reskassa är har vi ett stort utbud av semesterbostäder att hyra i storstäder i Europa och resten av världen.

 
Stugor & Semesterbostäder
Kroatien Slovakien Ryssland Finland Grekland Grekland Cypern Turkiet Albanien Makedonien Bulgarien Montenegro Serbien Bosnien-Hercegovina Slovenien Österrike Tjeckien Ungern Rumänien Moldavien Ukraina Polen Vitryssland Litauen Lettland Estland Afrika Luxemburg Andorra Monaco Malta Italien Italien Sverige Norge Danmark Tyskland Holland Belgien Frankrike Portugal Spanien Gibraltar Schweiz Island Storbritannien Irland Varlden USA Sverige

Sök Din Semesterbostad här

Hitta Ditt perfekta Semesterboende


check