Romantiksemester på landet


Överraska din partner med en romantisk weekend för två! Det spelar ingen roll om ni bestämmer er för att vara borta endast över en helg eller i flera veckor. En semester är precis vad som behövs för att undslippa vardagens stress för ett tag. Njut av att kunna skänka varandra odelad uppmärksamhet och tillbringa oavbruten kvalitetstid tillsammans. Gemensamma upplevelser stärker banden och skapar minnen för livet, och vare sig ni precis blivit tillsammans eller varit ett par i många år så är en romantisk resa alltid en chans till att fördjupa kärleken.

Avskildhet och vackra vyer är A och O och på landet finner du garanterat bådadera! Upplev några av världens mest romantiska resmål och njut av lugnet, stillheten och skönheten som du bara hittar just där. Nedan finner du tips på oemotståndliga resmål som genom sin avskildhet och sin vackra natur lämpar sig perfekt för det förälskade paret. Upplev romantiska olivlundar i Toskana, vidsträckta örtodlingar i Provence, färgsprakande skogar i New England, prunkande trädgårdar i Cornwall eller unika vulkanlandskap på Azorerna: En spännande och omväxlande semester i naturen som bjuder på överväldigande och oöverträffliga fotomotiv.

För den som eftersträvar maximal avskildhet på kärleksresan är en privat semesterbostad det självklara valet. Att hyra privat boende är ett mycket prisvärt alternativ på semestern eftersom du hyr stugan eller lägenheten direkt ifrån ägaren, vanligtvis till avsevärt lägre kostnader i jämförelse med andra boenden. Inte bara har du med privat boende privilegiet att njuta av eventuell trädgård eller terrass, utan även mer plats till förfogande. Tänk dig en semester med ett eget rymligt vardagsrum, kanske en egen bubbelpool och på balkongen åtnjuta ett glas vin och se solen gå ner över Toskanas ängar!Sök Din Semesterbostad här

Hitta Ditt perfekta Semesterboende


check