Villasemester à l’Italia


Få semesterländer har så mycket att erbjuda som Italien – konstskatter, antika utgrävningar och kulturstäder som Rom, Florens och Venedig har i århundraden utövat en stark lockelse på människor från hela världen. Förutom detta, lägg till ett ljuvligt medelhavsklimat, vackra stränder och en förfinad kokkonst och du får det perfekta resmålet för livsnjutare. Om du hyr en villa i Italien kommer du att få ut så mycket som möjligt av din semester – det är både rymligare och lyxigare än de flesta andra boendeformer. Du kan rå om dig själv och vara nära familj eller vänner. En villa passar utmärkt till semestern och blir en perfekt bas för spännande utflykter.

Italien är ett stort land med skiftande landskap som ger dig många valmöjligheter. Norra Italien med Alperna, Venedig och Toscana erbjuder boende i ett fantastiskt landskap och många historiskt intressanta platser. I södra Italien hittar du genuina små orter och fina stränder i exempelvis Apulien eller på Sardinien. Att hyra en villa i Italien har många fördelar. Du kan bo avskilt i vacker miljö men ändå ha nära till sevärdheter och fritidsaktiviteter. Det finns ofta bekvämligheter tillhanda som fullt utrustat kök, veranda och kanske till och med swimmingpool. Med ett eget boende infinner sig dessutom en hemkänsla som får dig att koppla av och må bra. Efter en dag fylld av aktiviteter är det skönt att komma hem till villan och kanske njuta av ett glas vin på terrassen eller laga mat tillsammans med resesällskapet.

Om du planerar en semester med barn i Italien är en villa ett attraktivt boendealternativ. Det är gott om plats och familjen kan bo lugnt och bekvämt. Ni kan tillbringa tid med varandra och upptäcka närområdet med bil eller till fots. Oavsett var i Italien ni bestämmer er för att tillbringa emestern, är det sällan långt till stränder och andra attraktioner.


Sök Din Semesterbostad här

Hitta Ditt perfekta Semesterboende


check