Lyxig villasemester i Västindien


Att resa till Karibien eller Västindien som övärlden mellan Atlanten och Karibiska havet också kallas, är som att genast förflytta sig till en lyckligare värld. Klimatet är behagligt, överallt hörs glad musik och till och med färgerna verkar lysa starkare här än hemma. Frodig tropisk grönska, kritvita stränder och turkosblå vatten väntar dig här – mycket mer kan man knappast önska sig på semestern.

Att hyra villa i Västindien är helt enkelt ett fantastiskt sätt att tillbringa ledigheten på. Du kan njuta av lugnet och koppla av till vågornas svall och den ljumma havsbrisen. I ett eget hus bor du ostört, men har samtidigt aldrig långt till spännande aktiviteter. Snorkling bland färgglada koraller, utflykter i regnskogen, kreolska maträtter på strandrestaurang och besök vid historiska sevärdheter är bara några exempel på allt du kan företa dig i denna fantastiska del av världen. När du hyr en villa i Karibien har Du möjligheten att välja en semesterbostad med tillgång till egen terrass, trädgård eller kanske till och med privat pool. Inte minst barnfamiljer uppskattar lyxen att ha en hel villa till sitt förfogande – så kan alla familjemedlemmar hitta sitt eget favorithörn för avkoppling eller lek. På verandan eller i den platsgenerösa villan finns gott om plats för att umgås under lediga former. Det kan kännas tryggt och hemtrevligt med en fast punkt att återvända till efter en dags utflykter med många nya inspirerande intryck.

I Västindien är resor till närliggande öar oftast enkelt att ta sig för. Det finns en väl utbyggd färjetrafik och mycket att upptäcka. För utflykter på land kan du färdas med bil, buss eller taxi. Lokalbefolkningen är hjälpsam och avstånden för det mesta korta.


Stugor & Semesterbostäder
Kroatien Slovakien Ryssland Finland Grekland Grekland Cypern Turkiet Albanien Makedonien Bulgarien Montenegro Serbien Bosnien-Hercegovina Slovenien Österrike Tjeckien Ungern Rumänien Moldavien Ukraina Polen Vitryssland Litauen Lettland Estland Afrika Luxemburg Andorra Monaco Malta Italien Italien Sverige Norge Danmark Tyskland Holland Belgien Frankrike Portugal Spanien Gibraltar Schweiz Island Storbritannien Irland Varlden USA Sverige

Sök Din Semesterbostad här

Hitta Ditt perfekta Semesterboende


check