Solresor i Sydeuropa!


För sol- och badsugna rekommenderas en solresa till Sydeuropa framför allt under sommarmånaderna då temperaturerna är som högst och soltimmarna som flest. Klimatet är dock betydligt behagligare än hemma även under våren och hösten och utlovar sol och härliga 25 grader. Möjligheterna till sol och bad är goda även för dig som gärna undviker de hetaste dagarna och därför vill resa under lågsäsong. Det kan till och med rekommenderas eftersom det då är lugnare både på stranden och i staden och priserna generellt är lägre.

En resa med barnen till Spanien, Frankrike, Italien eller Portugal är ett perfekt sätt att komma bort från vardagen och tillbringa kvalitetstid tillsammans. Sydeuropas länder bjuder på ett omväxlande landskap med både vidsträckta stränder, pittoreska byar och tätvuxen skog och dess kultur lockar med magnifik arkitektur, ett exotiskt kök och en gästvänlig, öppen mentalitet. Ta med dig barnen på familjesemester och njut av utflykter i bergen, avslappnande dagar på stranden och fascinerande sightseeing i stan tillsammans. Sydeuropas vackra landskap, ständiga solsken och tusenåriga historia kommer att göra din semester till en unik upplevelse!

Att hyra privat boende är ett prisvärt alternativ under semestern. Du sparar inte bara pengar genom att hyra boende direkt från ägaren utan kan även njuta av att ha ett eget hem på solsemestern. Fördelarna med privat boende är många: Tänk dig att hyra ett eget hus för hela familjen med balkong eller terrass och utsikt över havet, en lyxig bubbelpool och kanske även en trädgård för barn och hund att leka i!Sök Din Semesterbostad här

Hitta Ditt perfekta Semesterboende


check