De bästa stränderna i Florida – en strandguide


Florida-Beach-Guide-SE-Teaser.jpgFlorida – även kallad solskensstaten – lockar med nästan 2000 kilometer av fantastiska sandstränder och erbjuder många möjligheter till bad och olika vattensporter. En solsemester i Florida kan bli en oförglömlig upplevelse för hela familjen.

Förutom att koppla av på stranden kan ni ägna er åt mängder av olika fritidsaktiviteter – i Florida finns till exempel över 1250 golfbanor, därmed kan ni passa på att förbättra ert handikapp under er resa till Florida. Här kan ni uppleva, enligt många, det bästa vad golf har att erbjuda i USA. I solskensstaten finns det över nitton kommersiella flygplatser – varav fem internationella – vilket gör resan till strandparadiset enkel. Ni kan välja att ta ett flyg till Miami eller någon annan internationell flygplats. Vare sig ni befinner er på stranden i Miami Beach, Fort Lauderdale, i exklusiva Naples eller Palm Beach finner ni alltid tillräckligt med plats på stränderna i Florida. Det är alltså en ideal plats att slappna av med familjen eller att gå på långa strandpromenader. Varför inte utmana barnen i någon strandsport? Väl värt att komma ihåg är att även under vintern när det inte är stekande hett, bör ni använda solskyddsfaktor för att skydda huden mot solen!

Även om det årstiderna skiftar även i Florida, passar denna amerikanska stat för en strandsemester året runt. Under vintern befinner sig medeltemperaturen runt 18°C – alltså perfekt för att njuta av Floridas stränder och fly de isiga temperaturerna hemma i Sverige – boka därtill den perfekta semesterbostaden!


 

Solresor-Florida.pngDu kan gärna länka till denna infografiken för läsare på Din webbsida eller Din blog. Använd för detta följande HTML kod:

<a href="homeaway.se" target="_blank"> <img src="https://www.homeaway.se/info/files/shared/Infografiken/Solresor-Florida.png" alt="De bästa stränderna i Florida – en strandguide"></a>


Floridas stränder erbjuder alltså precis det riktiga för alla. Vare sig ni bara vill bada och sola samt slappna av eller önskar en mer fartfylld semester med till exempel vattensporter – hittar ni det ni söker i Florida. De underbara vita sandstränderna längs med Floridas öst- och västkust är perfekt ägnade till solning, dock måste nakenbadare passa sig – då att sola naken och även topless är förbjudet på Floridas stränder!


För att få maximal frihet under semestern passar det bra att hyra hus i Florida. På detta sätt kan du och din familj upptäcka de bästa stränderna i Florida:

 

Resor till Florida passar utmärkt närsom på året. Notera dock den höga luftfuktigheten under sommaren! Det är inte bara ”snowbirds” från norra USA som njuter av Floridas stränder mellan höst och vår. Flyg till Florida under den tiden på året som passar dig och din familj bäst och upplev en underbar semester i solskensstaten!

Sök Din Semesterbostad här

Hitta Ditt perfekta Semesterboende


check