Prisvärd & Billig Semester


Nu när vi befinner oss mitt i finanskrisen är valet att hyra ett eget semesterhus ett billigt och njutbart sätt att spara pengar under semestern. Hitta billigt boende för Er semester!

Att ta semester associeras ofta med höga kostnader, särskilt i dessa tider. En lösning för ett billigare semesterboende är att hyra ett semesterhus som ett alternativ till boende på hotell. En egen semesterbostad är ofta upp till 50% billigare än vad ett hotellpaket skulle ha kostat och ger även mer utrymme och flexibilitet. Vi har ett stort antal billiga semesterbostäder att välja mellan. Varför nöja sig med ett trångt hotellrum när en lägenhet eller ett hus kan kosta mindre?

Att boka privat semesterboende med självhushåll resulterar i att mindre pengar från semesterkassan spenderas på att äta ute på restaurang, vilket kan bli lite väl dyrt i längden. När ni väljer att hyra ett semesterhus på egen hand via privat annonsör slipper ni betala dyra resebyråavgifter. Dessutom kan ni spara på resekostnaderna genom att hitta en semesterbostad som ligger så där alldeles lagom borta.

Med vårt stora utbud av prisvärda semesterbostäder och stugor är säkra på att vi har en bostad som passar just er, oavsett om ni söker ett semesterhus för en längre sommarsemester eller en lägenhet för enbart några nätter. Se nedan för attraktiva semesterbostäder och resmål!

 
Stugor & Semesterbostäder
Kroatien Slovakien Ryssland Finland Grekland Grekland Cypern Turkiet Albanien Makedonien Bulgarien Montenegro Serbien Bosnien-Hercegovina Slovenien Österrike Tjeckien Ungern Rumänien Moldavien Ukraina Polen Vitryssland Litauen Lettland Estland Afrika Luxemburg Andorra Monaco Malta Italien Italien Sverige Norge Danmark Tyskland Holland Belgien Frankrike Portugal Spanien Gibraltar Schweiz Island Storbritannien Irland Varlden USA Sverige

Sök Din Semesterbostad här

Hitta Ditt perfekta Semesterboende


check