Upptäck norra Sydamerikas olika guldkorn!Upptäck norra Sydamerikas olika guldkorn!Norra Sydamerika är lika varierande och fascinerande som det är vidsträckt. Tänk dig en resa till Peru med sevärdheter som Inkaleden och Macchu Picchu. Du hittar även soldränkta stränder, svalkande vågor och korallrev i exempelvis Panama. Resor till städerna i norra Sydamerika är fulla av kontraster som sätts samman av moderna skyskrapor uppblandade med imponerande byggnader från kolonialtiden. En resa till Venezuelas huvudstad Caracas ger dig ett gott smakprov på just detta. I Venezuela hittar du även världens högsta vattenfall, Angelfallen, samt många vackra stränder vid det Karibiska havet.

Norra Sydamerika är rikt på naturupplevelser av olika slag, med allt från höga berg till flacka slättlandskap. På en resa till Colombia hittar du prunkande tropiker, snötäckta bergstoppar och floder. Här kan du besöka aktiva vulkaner, se delfiner leka i floderna, få vara med när de nykläckta havssköldpaddorna tar sina första steg neråt vattnet och se fåglar tävla i vem som är mest färgstark. Även resor till Ecuador bjuder på extraordinära naturupplevelser med dess spännande regnskogar och dramatiska berg. Här kan du också göra en upptäcktsresa till Galapagosöarna för att uppleva dess otroliga växt- och djurliv – något som inte hittas någon annanstans. Norra Sydamerika är med sin vackra natur och fascinerande kultur ett fantastiskt ställe att semestra på. För att kunna komma ännu närmare kulturen samt lokalbefolkningen och på så sätt upptäcka det genuina Sydamerika rekommenderas det att hyra en privat semesterbostad. Hitta din favoritdestination och boka ett boende som passar just dig i det vackra Sydamerika!
För dig som är intresserad av en riktigt upplevelsefylld semester är norra Sydamerika det rätta valet! Den skyhöga bergskedjan Anderna, livfulla floder och djupa, ångande regnskogar utgör kulisserna till denna fantastiska världsdel. En resa till Ecuador bjuder exempelvis på en färgsprakande semester med ett rikt natur- och djurliv. För många är det en dröm att göra en utflyktsresa till Galapagosöarna när man är här. Är det ljuva stränder med sol och bad vid Karibiska havet som du är ute efter? Då är Panamaresor något för dig! För den äventyrliga lockar Perus sevärdheter med Inkaleden och Macchu Picchu.

Föredrar du att ta det lugnt på semestern passar det också utmärkt att semestra här och extra fridfullt blir det när du hyr en privat bostad. Sydamerika erbjuder massor av lägenheter, villor och stugor både avskilt och centralt. Under en resa till Venezuela kan du exempelvis hyra ditt egna hus vid stranden för att kunna koppla av och återhämta dig på semestern. Tänk dig en egen terrass där du kan tillbringa varma sommarkvällar och se solen gå ner över horisonten. Kanske vilar du upp dig i lugnet vid någon dold vik under en resa till Colombia? Norra Sydamerikas natur är otroligt mångfacetterad samt vacker och är garanterat ett lyckat resmål för alla sorters semestrar – från äventyr till avkoppling. Resor till Peru, Panama, Ecuador, Colombia och Venezuela utlovar upplevelser som kommer förskaffa kontinenten och dess kultur en säker plats i ditt hjärta!

Sök Din Semesterbostad här

Hitta Ditt perfekta Semesterboende


check