Upplev det sprudlande Brasilien på semestern!Upplev det sprudlande Brasilien på semestern!Funderar du på en semester i Brasilien? Det är ett stort land med många olika sevärdheter och attraktioner så det kan vara svårt att välja var i Brasilien resan ska gå. Den populäraste destinationen är möjligtvis Rio de Janeiro, med sin karneval och välkända stränder. Är det storstadspuls du är ute efter kan du även besöka Sydamerikas största stad Sao Paulo. Här finner du storslagna byggnader, shopping i världsklass och ett myller av restauranger, nattklubbar och barer. I Brasiliens städer kan du även uppleva det som landet, enligt många, främst är bekant för nämligen fotboll. Förutom fotboll lockar de fantastiska stränderna som du hittar längs med den brasilianska kusten. Det varma klimatet gör att stranden blir extra lockande med sina svalkande vågor.

För att få ut det mesta av din resa till Brasilien går det utmärkt att kombinera en färd till exempelvis Rio de Janeiro och en tid i Amazonas regnskog. Du kan hyra en lägenhet i Brasiliens fantastiska storstäder där du har nära till det mesta för att sedan upptäcka naturen i djungeln. I Amazonas hittar du ett djur- och växtliv som är helt unikt. Under din resa hit är det viktigt att lämna så lite spår som möjligt efter sig för att skona naturen, vilket utesluter lyxhotell. Du kan hyra ett hus vid Brasiliens djungel och sedan boka en guide som hjälper dig på vägen genom regnskogen. Kanske får du även chansen att fiska upp en Piraya till kvällsmiddag. Att hyra ett hus eller en lägenhet är även aktuellt för dig som är ute efter billiga resor till Brasilien då det många gånger blir mer prisvänligt med en privat bostad. Låt dig inspireras och boka det boendet i Brasilien som passar dig bäst!
Vad du än väljer att göra på din Brasilienresa finns det ett stort utbud av privata bostäder att hyra. Detta är även ett sätt att hitta billiga resor till Brasilien då en privat bostad kan bli mycket billigare än att bo på hotell. Ett tips under karnevalstider, då det kan vara svårt att hitta ett boende i Brasilien, är att leta efter bostäder i städernas utkanter. Under en resa till Brasilien kan du även njuta av den värmande solen på någon av stränderna i Rio de Janeiro för att sedan avsluta dagen med en fotbollsmatch på den kända Maracana arenan – världens största fotbollsarena.

Är du ute efter shopping är en semester i Brasilien himmelriket! Städerna tävlar om vem som har det största och bästa köpcentret, vilket gör att du hittar det mesta där – inte bara shopping utan även andra aktiviteter som skridskoåkning och nöjesparker. Kanske är det istället en resa till Amazonas regnskog som lockar? För att värna om miljön är hyrning av ett hus i Brasiliens djungel perfekt för att därifrån utforska naturen. Du kan kombinera en resa till Amazonas med en strandsemester där du hyr en lägenhet vid Brasiliens vackra kust. Vare sig det är karnevalerna, fotbollen, djungeln, stränderna eller den spännande kulturen som lockar – resor till Brasilien har något speciellt, upptäck det du med!

Sök Din Semesterbostad här

Hitta Ditt perfekta Semesterboende


check