Upplev Sydamerikas fantastiska natur & kultur!Upplev Sydamerikas fantastiska natur & kultur!Under dina resor till Sydamerika upptäcker du extremernas kontinent. Både i natur- och kulturväg finns här några av de vackraste vyerna som går att hitta. Du upplever allt från höga snötäckta berg, några av världens torraste öknar, djupa regnskogar med ett fascinerande djurliv, till gästvänliga kosmopolitiska storstäder. Vid ett besök i någon av de många pittoreska fiskebyarna längs kusten kommer du även att få uppleva sydamerikanernas gränslösa hjälpsamhet och tillmötesgående mentalitet, vilket du exempelvis märker under en resa till Chile. En semester i Sydamerika erbjuder spännande upplevelser för hela familjen, vilket gör att du kan åka på såväl en familjesemester som en upptäcktsresa till denna färgsprakande kontinent.

Sydamerikaresor är med sitt varma klimat och vackra stränder populära för den som vill sola och bada på semestern. Under en resa till Uruguays vackra kust kommer du garanterat att kunna njuta av härliga temperaturer både i luften och i vattnet! Vill du istället utforska den sydamerikanska naturen bjuder de olika länderna på varierande och fängslande landskap. Fascinerande naturområden hittar du exempelvis på en resa till Paraguay, men även fartfyllda festivaler lockar resenärer till detta relativt outforskade resmål. När du planerar en semester till denna kontinent lönar det sig att hyra ett semesterboende. Sydamerika erbjuder massor av möjligheter att hyra en privat bostad, allt ifrån lägenheter till hus. Genom att boka en privat villa eller lägenhet kan du spara både pengar, eftersom du hyr direkt från ägaren, och kan dessutom njuta av friheten av att ha ditt eget hem på semestern. Föreställ dig en egen trädgård där barnen kan leka och en terrass där du kan se solen gå ned längs horisonten vid något av resmålen i Sydamerika.
Upplev denna kontinent som en lokalinvånare genom att hyra privat boende! Sydamerika erbjuder ett stort utbud av semesterbostäder från lyxigt till rustikt. Oavsett om du är intresserad av naturupplevelser som vandringar i bergen och utflykter i djungeln eller kulturell sightseeing i storstäderna så har kontinenten allt för en semester. Sydamerikaresor bjuder på fantastiska resmål och lämpar sig för en semester med hela familjen. Här kan du exempelvis göra en Argentinaresa och utforska landets spännande puls och kanske ta en dans i tangons stad – Buenos Aires.

Resor till Sydamerika bjuder på en fantastisk och omväxlande natur med hänförande vyer som garanterat kommer att göra semestern oförglömlig. Upplev till exempel de mytomspunna stenfigurerna på Påskön, under en resa längs Chiles kust, vars mystik har förundrat upptäcktsresande, historiker och nöjesresande genom åren. Eller varför inte passa på att upptäcka ruinstaden Trinidad på en resa till Paraguay? Staden som nu finns med på UNESCO:s världsarvslista var under kolonialtiden en missionsstation, en slags stad i miniatyr där jesuiterna undervisade ursprungsbefolkningen i kristendom. Kanske lockar en resa till Brasilien för att utforska Amazonas regnskog med ett stopp för att uppleva karnevalen i Rio? Med sina många och långa kuststräckor samt sitt härliga klimat är resmålen i Sydamerika även perfekta för den som vill njuta av sol och bad, exempelvis under en resa till Uruguays vackra kust. Boka din resa och upplev Sydamerikas fantastiska natur och kultur du med!

Sök Din Semesterbostad här

Hitta Ditt perfekta Semesterboende


check