Korsa Atlanten och upptäck Nordamerika!

Favoritresmål i Nordamerika

När du korsar Atlanten hamnar du i Nordamerika där stora länder som USA, Kanada och Mexico hittas. Här kan du uppleva allt från fartfyllda semestrar till sol- eller rogivande resor. I Mexico hittar du till exempel fantastiska kulturskatter från Mayaindianerna. Här finns även underbara stränder som det passar utmärkt att besöka när vi i Sverige har det som kallast och mörkast mitt i vintern. Även under en resa till Bermuda hittar du fantastiska stränder runt hela ön. Semestrar du i USA finner du ett enormt nöjesutbud där du kan vara säker på att hela familjen blir nöjda, eller vad sägs om Disneyworld, Universal studios och Sea World i Florida. I Kalifornien lockar berömda städer som Los Angeles med sin berömda ”Walk of fame” och Rodeo drive för dig som vill shoppa eller bara njuta av atmosfären. Naturupplevelser finns det gott om i hela Nordamerika. Föreställ dig en resa till Kanada med sin undersköna natur i British Colombia? Det vidsträckta landet i norra Nordamerika bjuder på spektakulära upplevelser som valskådning och vandring i Rocky Mountains.

Ett populärt sätt att njuta av semestern i Nordamerika är genom att hyra en privat bostad. Marknaden här är väl utbyggd och det finns ett stort utbud av allt från lyxiga villor till mindre lägenheter. Det är ett perfekt sätt att semestra på, särskilt för familjer och större resesällskap då ni kan hyra en semesterbostad med plats för allihop. Genom att hyra hus i Nordamerika skapar ni ert eget hem under semestern där alla kan känna sig trygga och har sitt eget utrymme. Vad sägs till exempel om ett boende på Bermudas vackra stränder? Att hyra en privat bostad blir även ofta billigare än att bo på hotell vilket gör att det blir mer pengar över att spendera på annat. Vad väntar du på? Hitta din perfekta bostad för resan till Nordamerika!

Strand, kultur och golf i Mexico

Strand, kultur och golf i Mexico

På en semester i Nordamerikas Mexico finner du allt från snöbeklädda berg till regnskog och torra öknar. Det kanske mest lockande är dock den nästan 1000 mil långa kuststräckan med vita sandstränder och vajande palmer. Upplev destinationer som Cancun och Acapulco! Du hittar även förstklassiga golfbanor, pyramider, kultur och utmärkt mat här. Mexicos behagliga temperaturer gör det perfekt att resa hit under den svenska vintern.


Hyr din semesterbostad i Mexico >>

Upptäck Kanadas natur och storstäder!

Upptäck Kanadas natur och storstäder!

I världens näst största land upptäcker du en makalös natur där du kan skåda isbjörnar, svartbjörnar och valar. För den äventyrliga finns även några av världens bästa skiddestinationer här som Whistle och Lake Louise. Den blandade kulturen upptäcker du under ett besök i fransktalande Montreal. Andra städer som Vancouver, Ottawa och Toronto lockar även de med kultur och sevärdheter under din resa till Nordamerika.


Hyr hus eller stuga i Kanada >>

Upptäck otroliga Kalifornien på semestern!

Upptäck otroliga Kalifornien på semestern!

I Kalifornien hittar du något för alla. Med Disneyland för barnen, Hollywood, de långa sandstränderna, storstäderna Los Angeles och San Fransisco. Varför inte prova på att utöva aktiviteter som surfing, dykning eller skidåkning? Det otroliga utbudet av sevärdheter och aktiviteter gör att du alltid har något att göra. Det perfekta sättet att koppla av på under en fullspäckad semester är att hyra hus i Nordamerikas Kalifornien – gör det du med!


Hyr hus eller lägenhet i Kalifornien >>

Semester bland nöjesparker och stränder i Florida

Semester bland nöjesparker och stränder i Florida

Korsa Atlanten och besök solskensstaten Florida som bjuder på massor av sol året om. Här kan du njuta av de långa stränderna oavsett årstid. Åker du hit med barnen är givetvis nöjesparkerna som Disney World, Universal Studios och Sea World stora dragningskrafter. Den häpnadsväckande naturen upptäcker du under utflykt till Everglades National Park. Hyr en villa med pool eller en lägenhet i Florida för upplevelserik semester!


Hyr villa i Florida >>

Åk på din drömsemester till Bermuda

Åk på din drömsemester till Bermuda

En resa till Bermuda bjuder på många olika sevärdheter och aktiviteter. De ljuva rosa sandstränderna lockar givetvis både soldyrkare och snorklare. I Town of St. George som finns med på UNESCO:s världsarvslista upptäcker du det brittiska kolonialarvet med vackra byggnader och vindlande gator. De många forten på ön vittnar om en svunnen tid. Med ett boende på Bermuda har du alltid nära till öns attraktioner och stränder.


Hitta semesterbostad på Bermuda >>

 

De otroliga resmålen som du hittar på andra sidan Atlanten bjuder alla på otroliga upplevelser för hela familjen. Med allt ifrån storstäder som Los Angeles, New York, Mexico City och Toronto där sevärdheter och kulturskatter blandas med skyskrapor och shopping i världsklass. Reser du med barn finns det gott om spännande aktiviteter med allt ifrån välkända nöjesparker och djurparker till sol och bad på några av de mest berömda stränderna i världen. Om du funderar över den långa flygresan över Atlanten hittar du några tips på barnsemester.se. Från USA och Kanada kan du resa till Bermuda för avkoppling på en underbar ö. Är du ute efter ett äventyr? Vad sägs då om att vandra i nationalparkerna i Kanada och kanske se en Grizzlybjörn eller utförsåkning i Aspen och Whistler? Möjligheterna är många och de slutar inte där – på en resa till Nordamerika upptäcker du det med!

Ett bra tips inför semestern i Nordamerika är at hyra en privat bostad. Hur låter det till exempel med en villa med egen pool i Florida där hela familjen får plats, en egen hacienda på en vit sandstrand i Mexico, ett boende på Bermuda eller en stuga i Kanadas storslagna natur? Med den rätta bostaden kan du njuta och koppla av ännu mer på din resa. Korsa Atlanten och hyr ett hus i Nordamerika och låt semestern bli en upplevelse för livet!

Sök Din Semesterbostad här

Hitta Ditt perfekta Semesterboende


check