Upptäck Italien på semestern!


La Dolce Vita, vackra stränder, bildsköna städer och ett landskap som bjuder på allt från Alperna i norr till stövelspetsen i syd – resor till Italien har något för alla! Här kan du exempelvis välja att utforska Gardasjön med dess vackra omgivningar, som enligt många tillhör de vackraste platserna på jorden. Under en resa till Toscana kan du uppleva den fantastiska naturen samt arkitekturen och de otroliga konstskatterna i Florens eller Firenze som staden heter på italienska. I ”den eviga staden” Rom hittar du Colosseum, Forum Romanum och Vatikanen – magnifika platser fulla av historia. Kanske drömmer du om en gondoltur längs Venedigs kanaler?

Detta stövelformade land har det mesta man kan önska – livfulla städer, spännande natur, behagligt klimat, vackra stränder och så klart fantastisk mat. Här får du uppleva det italienska köket i dess rätta miljö. Maträtterna varierar från område till område, men det finns inget tvivel om att ”Bella Cucina” förskönar en semester i Italien. På öns två största öar Sicilien och Sardinien kan du njuta av läckra måltider samt massor av sol och bad på öarnas många stränder. En Italienresa kan du göra året runt och vintertid kan du passa på att njuta av fantastisk skidåkning i de italienska Alperna.

För att njuta av lite extra frihet under din semester passar det perfekt att hyra ett hus i Italien och på så sätt uppleva landet på ditt eget sätt. Du kan till exempel hyra en villa där hela familjen får plats under en badsemester på Sicilien eller Sardinien med eller utan pool, ett hus i närheten av Gardasjön med blick utöver sjön och de dramatiska bergen eller en lägenhet i Italiens huvudstad Rom? Vad du än väljer för boende i Italien kommer du med all säkerhet att få en fantastisk semester!Sök Din Semesterbostad här

Hitta Ditt perfekta Semesterboende


check