Semester i Frankrike


Funderar du på en resa till Frankrike? I huvudstaden Paris kan du promenera över mäktiga boulevarder och njuta av en Café au Lait på någon mysig bistro samtidigt som du blickar ut på det ståtliga Eiffeltornet. Ta en titt på Mona Lisas leende i Louvren och kanske avsluta dagen med en föreställning på Moulin Rouge.

Resor till Frankrike kan dock se mycket annorlunda ut. Detta stora och varierande land har så mycket att erbjuda sina besökare, alltifrån Atlantkusten till Paris och vidare ned till Medelhavets kust och den Franska Rivieran. Det fantastiska inlandet erbjuder också en fantastisk natur med mängder av olika naturupplevelser. När du planerar en semester i Frankrike väljer du själv vad du önskar att resan ska innehålla, här hittar du nämligen det mesta man kan önska!

För att kunna njuta av lite extra frihet under semestern kan det vara praktiskt att hyra ett hus i Frankrike. Det finns många olika hus, villor och lägenheter att välja mellan, alltifrån lyx till rustikalt. Kanske väljer du att hyra en lyxig lägenhet på Frankrikes Riviera eller ett rustikalt stenhus i Dordogne. Var du än väljer att ditt semesterhus i Frankrike ska ligga så kommer du att förstå varför det är ett av världens mest besökta länder!Sök Din Semesterbostad här

Hitta Ditt perfekta Semesterboende


check