Ditt boende vid Astrid Lindgrens värld hittas här!Astrid Lindgrens värld.jpg


Vi har alla en eller flera favoriter när det kommer till Astrid Lindgrens figurer. Vare sig det är Pippi, Emil, Lotta eller Ronja, kan du besöka dem i Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Kanske har något av dina barn nyss upptäckt en favorit eller det finns flera inom familjen – boka en stuga i Småland och gå på vandring i sagornas värld! Under ditt besök i Astrid Lindgrens Värld kommer du att upptäcka att det inte handlar om en värld, utan om flera och du kommer att besöka många välkända platser när du går runt här. Vad sägs om Villa Villekulla, Katthult, Karlssons tak och Mattisborgen. Invånarna i de olika världarna får du också chansen att hälsa på under dagen – vad kan vara mer spännande för ett barn än att träffa sin favoritkaraktär från Astrids alla berättelser?

Astrid Lindgrens värld .jpg

I de olika världarna från dessa underbara sagor kan ni även uppleva teaterföreställningar varje dag där olika scener från berättelserna spelas upp. Kanske hamnar du mitt i uppståndelsen när Emil fastnar i soppskålen eller när rövarna röjer i Mattisborgen. Efter föreställningarna har barnen chansen att leka med självaste Pippi, Emil och alla de andra karaktärerna i deras sanna miljöer. Efter en dag full av olika intryck kan det vara skönt att ha hyrt en stuga i Vimmerby eller i närheten där hela familjen kan koppla av efter en dags äventyr och intryck. Kanske åker ni till sagornas värld i flera dagar eller väljer att utforska omgivningarna runt ert semesterboende. Ett besök till Astrid Lindgrens hem, den verkliga Bullerbyn, Katthult eller Nils Holgersons Värld är utflykter hela familjen uppskattar under en resa till det sköna Småland.

Astrid Lindgrens värld .jpg

På en semester med besök i Astrid Lindgrens Värld och andra barnvänliga platser i Vimmerby och Småland får barnen leka i enlighet med Astrid Lindgrens anda, där barn ska ha rätt att vara barn. Boka din stuga eller hus i Vimmerby eller i närheten för en semester i sagornas värld där hela familjen kan njuta av fantastiska upplevelser!

© http://www.mynewsdesk.com/se/astrid_lindgrens_vaerld/latest_mediaBoka stuga eller hus i närheten av Astrid Lindgrens värld

Sök Din Semesterbostad här

Hitta Ditt perfekta Semesterboende


check