Aktivsemester med vandring


För dig som vill uppleva riktigt friluftsliv på semestern är en vandringssemester att rekommendera. En aktivsemester erbjuder ett ypperligt tillfälle att se sig om i nya omgivningar och upptäcka djur och natur genom fysisk aktivitet. Vandringsleder finns runt om i världen av varierande längd och svårighetsgrad för dig som på ett individuellt och miljövänligt sätt vill upptäcka skog och landsbygd. Omgiven av vacker natur och frisk luft kan du låta tankarna flöda fritt och du bestämmer själv både fart och distans. På så vis kan du själv skräddarsy din semester så att den passar just dina önskemål.

Att vandra med barn är ett perfekt sätt att tillbringa tid tillsammans med din familj. Barn är upptäckare som tycker om att vara ute på äventyr i skog och mark och genom gemensamma utmaningar och problemlösningar kan barn och föräldrar lära sig en hel del tillsammans samtidigt som familjebanden stärks. Dessutom skapar en familjesemester minnen för livet. Att vandra är naturligtvis en fritidsaktivitet där även hunden trivs som fisken i vattnet. En semester för hela familjen med andra ord!

Det finns spännande och omväxlande vandringsrutter runt om i Europa: utmärkta leder som är lätta att följa såsom mindre stigar där du får fin kontakt med naturlivets många nya ljud och dofter. Turerna tar dig längs små stigar kantade av spännande ruiner, svalkande vattendrag och hänförande utkikspunkter. En vandring i bergen bjuder naturligtvis även på vacker panoramautsikt vart du än vänder blicken och du kommer garanterat att ha massor av vackra foton att visa upp för vänner och familj vid hemkomsten.

Stugor & Semesterbostäder
Kroatien Slovakien Ryssland Finland Grekland Grekland Cypern Turkiet Albanien Makedonien Bulgarien Montenegro Serbien Bosnien-Hercegovina Slovenien Österrike Tjeckien Ungern Rumänien Moldavien Ukraina Polen Vitryssland Litauen Lettland Estland Afrika Luxemburg Andorra Monaco Malta Italien Italien Sverige Norge Danmark Tyskland Holland Belgien Frankrike Portugal Spanien Gibraltar Schweiz Island Storbritannien Irland Varlden USA Sverige

Sök Din Semesterbostad här

Hitta Ditt perfekta Semesterboende


check