Aktiv semester med surfning


Slut ögonen och föreställ dig höga vågor, strålande solsken och minst härliga 30 grader i luften och i vattnet. Mellan mörkgröna träd och vajande palmer skymtar det glittrande havet i solljuset. Det är vad du kan förvänta dig på en aktivsemester med surfing och vattensport. I stort sett alla surfspots erbjuder surfskolor och lockar därför inte enbart erfarna surfare utan även nybörjare och barnfamiljer. Varför inte boka en familjesemester till havet i år?

En gemensam upplevelse så unik och rolig som surfning stärker familjebanden och skapar minnen för livet. I många länder är det precis lika självklart att kunna surfa som det är i andra länder att kunna cykla. Att ge sig ut för att surfa i havet är en del av livet och ett vanligt inslag i vardagen. Så snart barnen är gamla nog att simma och kunna hålla sig flytande är de beredda att göra sitt första surfförsök. För många fortsätter surfning att vara inte bara ett fritidsintresse utan en passion som består livet ut. För den som en gång provat att surfa är det lätt att förstå varför: Finns det något härligare än att rida fram på en perfekt våg? Att känna saltvattenstänk, vinden som blåser genom håret och adrenalinkicken som far genom kroppen när du bemästrat ett par utmanande vågor?

Efteråt kan du njuta av att vila ut på stranden och se solen gå ner över en enastående vacker horisont. Utforska strandens alla mysiga kaféer och exotiska restauranger där det bjuds på lokala specialiteter och inhemsk musik. Avsluta kvällen med en cocktail och se fram emot morgondagens nya äventyr på vågorna. Nedan finner du tips på regioner där du kan surfa utomlands!

 
Stugor & Semesterbostäder
Kroatien Slovakien Ryssland Finland Grekland Grekland Cypern Turkiet Albanien Makedonien Bulgarien Montenegro Serbien Bosnien-Hercegovina Slovenien Österrike Tjeckien Ungern Rumänien Moldavien Ukraina Polen Vitryssland Litauen Lettland Estland Afrika Luxemburg Andorra Monaco Malta Italien Italien Sverige Norge Danmark Tyskland Holland Belgien Frankrike Portugal Spanien Gibraltar Schweiz Island Storbritannien Irland Varlden USA Sverige

Sök Din Semesterbostad här

Hitta Ditt perfekta Semesterboende


check