Golf på Irland


Det är inte utan anledning som Irland anses vara en av världens toppdestinationer när det gäller golf. Spektakulära vyer och vindsvepta kuststräckor innebär att golf på Irland är både ett rent nöje och en rejäl utmaning. Många av golfbanorna på Irland har skapats i samarbete med kända golfspelare och arkitekter och tillhör de bästa i världen. Det finns över 400 golfbanor att välja mellan på ön – så sannolikheten att just du hittar en favorit är stor!

Irlands golfare får inte bara uppleva de välutformade golfbanorna utan kan även njuta av den irländska naturen. På många av Irlands golfbanor kan du uppleva en oslagbar panoramautsikt över havet och branta klippor vid dina utslag. Oavsett vilken typ av golfbana ni föredrar (äldre traditionell bana vid kusten, eller en nyare bana i en golfpark) kommer ni att få en fantastisk golfupplevelse. För dig som tycker om att spela på golfbanor av linkskaraktär är Irland den rätta platsen!

Efter en dag fylld av golfspelande kan du passa på att besöka någon av Irlands traditionella pubar. Här erbjuds ofta prisvärd mat, ett stort utbud av öl och whisky, har du tur kan du även uppleva irländsk musik live för en genuin känsla av landet. Efter en upplevelserik dag kan du sedan dra dig tillbaka för en skön natts sömn. Irland erbjuder ett stort utbud av olika semesterbostäder. Här kan du exempelvis hyra hus på landet med utsikt över de gröna fälten och med plats för hela resesällskapet. På Irland hittar ni många olika möjligheter till att kombinera ett utmärkt boende med fantastisk golf!Sök Din Semesterbostad här

Hitta Ditt perfekta Semesterboende


check