Semester med Golf


Tycker du om att spela golf, men har inte tillräckligt med tid för det hemma? Eller är du en aktiv golfare som helt enkelt inte kan få nog av denna inspirerande sport? Oavsett vilket är en golfresa det givna valet när det är dags att boka semestern. Det är en social aktivitet som ger tid att samtala med din med golfare under avslappnande former – därför tar affärsmän så gärna en golfrunda för att lära känna potentiella kunder eller framtida partners.

Om du vill kombinera golf med sol och bad, eller helt enkelt vill ha optimala väderförhållanden på golfbanan, har du möjligheten att åka på golfsemester till något av våra europeiska golfnationer. Det finns gott om semesterboenden som ligger nära både golfklubben och stranden. Då kan du börja dagen med en runda på golfbanan, sedan tillbringa några timmar på stranden för att avsluta med en god middag och ett glas vin på restaurangen. Ett annat spännande alternativ är att åka till de Brittiska öarna. Här finns många välskötta banor och en genuin golfkultur. Att någon gång resa till golfens hemland Skottland och golfa på klassisk mark är ett måste för dig som älskar denna ädla sport. Men även den gröna ön Irland med sitt milda klimat erbjuder goda förhållanden.

Golfresor passar de flesta, både dig som har golf som livsstil och dig som amatör och gärna går en runda då och då. Istället för att bara ligga vid stranden eller åka från den ena sevärdheten till den andra får du en aktiv semester som stimulerar både kropp och själ. I kombination med ett attraktivt boende i närheten av banan kan detta bli en kraftgivande och minnesvärd semester.

 

Abonnera på vårt Newsletter!

Mottag de aktuellaste nyheterna
 

 

Stugor & Semesterbostäder
Kroatien Slovakien Ryssland Finland Grekland Grekland Cypern Turkiet Albanien Makedonien Bulgarien Montenegro Serbien Bosnien-Hercegovina Slovenien Österrike Tjeckien Ungern Rumänien Moldavien Ukraina Polen Vitryssland Litauen Lettland Estland Afrika Luxemburg Andorra Monaco Malta Italien Italien Sverige Norge Danmark Tyskland Holland Belgien Frankrike Portugal Spanien Gibraltar Schweiz Island Storbritannien Irland Varlden USA Sverige

Sök Din Semesterbostad här

Hitta Ditt perfekta Semesterboende


check