Håll dig uppdaterad

Vi arbetar varje dag för du ska få ut det bästa av din annons hos oss - vi förbättrar våra funktioner, tjänster och expanderar. I år, 2014, inför vi en rad förbättringar som hjälper dig att få fler bokningsförfrågningar. Störst fokus under det första halvåret har varit: Mer säkerhet på nätet för dig.

Vårt tips: Håll dig uppdaterad - då är redan hälften vunnet.


homelidays-hp-screenshot-dk.jpg

Kostnadsfri annonsering nu även på Homelidays

Ditt årsabonnemang kommer nu även att ses på Homelidays.com (Homelidays.fr), Homelidays.es och Homelidays.it när du förlänger din annons. På detta sättet når du 36 miljoner fler hyresgäster per år.

Mer om internationell annonsering


 

new-email-template2.png

Nya, förbättrade e-postmeddelanden för förfrågningar

Snart kommer ett nytt, kortare och enklare format av e-postmeddelanden som du mottager från oss vid en inkommande förfrågan till din bostad. Du kommer fortfarande att kunna svara på förfrågningar via ditt personliga e-postkonto eller när du loggat in dig på ditt fastighetsägarkonto. Vi rekommenderar att du svarar inom 24 timmar för att öka chansen för en säkerställd bokning.

Vad kommer ändras?
För att öka säkerheten och minimera chansen för nätbedrägerier kommer vi att ta bort hyresgästers telefonnummer från detta ovan nämnda bekräftelsemeddelande vid förfrågningar. Telefonnumret kommer dock att finnas synligt i ditt fastighetsägarkonto.  


neues-inserat.jpg

Optiska & funktionella förbättringar
Bättre annonsfunktioner för fler bokningar

En optimal annons är A och O för att bli framgångsrik med din uthyrning. Ju fler hyresgäster som blir intresserade av din semesterbostad, desto fler bokningar kan du förvänta dig. För att du ska lyckas förbättrar vi design och upplägget av ditt annonsinnehåll med exempelvis större bilder och bättre vy för surfplattan eller mobilen. Varför vi genomfört dessa ändringar? Vi har testat hyresgästers olika önskningar och det har lönat sig – med det nya anpassningsbara annonsformatet har antalet bokningsförfrågningar ökat markant.
 


179232549


Mer fokus på autentiska recensioner

Positiva recensioner är den bästa garantin för att du ska nå framgång med din annons. Många potentiella hyresgäster söker aktivt efter objekt som har recensioner för att få en uppfattning om bostaden de vill hyra innan de skickar iväg en förfrågan. Därför samlar vi nu alla recensioner på en lista som gör dem särskilt tydliga. Om det finns gästboksinlägg kommer de att visas separat, längre ned, eftersom de uppfattas som mindre autentiska av många hyresgäster.

Skriv en recension nu


186672625

Bättre tabell för prishantering
Nu hanterar du dina hyrespriser lättare

Har du sett fram emot mer flexibilitet och en bättre prisöverblick? För att göra hanteringen av din annons enklare har vi implementerat förbättringar för att tydligare definiera dina uthyrningspriser och din betalningsinformation. Dina nuvarande priser har vi naturligtvis inkluderat i det nya formatet.

Dina fördelar som fastighetsägare: du kan nu lättare sätta olika priser för kortare och längre säsonger, dagar, veckor, helger och även s k evenemangspriser (har du ett årligt evenemang i din region kan evenemangspris varmt rekommenderas). Hyresgäster ser det totala priset inklusive alla extra tjänster innan de bokar ditt objekt. Du får därmed med största sannolikhet fler bokningar och fler nöjda hyresgäster. Sammanfattningsvis gör den nya pristabellen det helt enkelt bättre för dig.


fewo-hp-screenshot.png

Lättare & bättre med ny sida
Modern, snygg och tydlig - vår hemsida i ny design

Modern, snygg och tydlig – vår hemsida visar sig i sin nya skrud med tydligare fokus på bostadssökning, större bilder, semestertips; allt för att locka till en härlig semesterupplevelse. Detta kommer att hjälpa ännu fler hyresgäster att hitta till just din bostad. Övergången kommer att ske steg för steg. Har du frågor, feedback eller andra synpunkter är du välkommen att berätta för oss vad du tycker genom att använda feedback-funktionen i ditt fastighetsägarkonto.

Logga in nu


179232549

Prioritering av din säkerhet
Anonym e-postadress skyddar dig från nätmissbruk

Från och med nu kommunicerar du med dina hyresgäster med en anonym e-postadress. Oavsett om du kommunicerar från fastighetsägarkontot eller ditt e-postkonto går boknings- och förfrågningsmail via vårt system vilket gör att du skyddas bakom avsändaradressen sender@messages.homeaway.com. För att du alltid skall hitta dina förfrågningar i din inkorg, lägg till denna ovannämnda adress i listan för betrodda avsändare i ditt e-postkonto.

Din fördel: du behöver inte offentliggöra din privata e-postadress och du kan hålla den helt utanför bokningsprocessen. Detta skyddar både dig och dina gäster mot nätmissbruk på ett effektivt sätt.

Läs mer här


179232549

Så blir din annons perfekt
Ny funktion för fler hyregäster

Hyresgäster bokar gärna en semesterbostad när de kan få en så omfattande bild av den som möjligt. Annonsen bör alltså innehålla så mycket relevant och detaljerad information som möjligt så att potentionella hyresgäster får lust att boka just din bostad.

Din annons kommer nu endast att publiceras om du fyllt i all nödvändig information. Skulle något saknas får du automatiskt en påminnelse till ditt fastighetsägarkonto. Du kan då uppdatera annonsen så att den direkt kan publiceras.

Läs mer här