HYR UT DIN BOSTAD PÅ HOMEAWAY.SE

Maximal, internationell räckvidd

Nå mer än 44 miljoner resenärer per månad och syns på HomeAway-familjens globala nätverkssidor. Med en annons på vår sida når du hela världen!

Vi levererar värde

Med en annons på HomeAway.se publiceras din annons kostnadsfritt på våra mer än 20 webbplatser. Du har därmed större chans till fler bokningar och hyresintäkter. Du vet väl att du kan tjäna skattefritt på din uthyrning i Sverige? Ditt skattekontor har mer information.

Ingen provision

Hos oss betalar du endast en årsavgift för din annonsering på 499 kronor plus moms oavsett hur mycket du hyr ut eller när på året.

Vi gör det enkelt för dig

Du har automatiskt tillgång till våra användbara verktyg och tips som guidar dig genom alla steg från skapande av annons till hantering av förfrågningar.

Behöver du hjälp för att bestämma dig?

Kontakta vår support på +46 -134 75 99 99, eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär.

Registrera dig på världens största nätverk för semesterbostäderVi kommer att höra av oss till dig med HomeAway-nyheter, specialerbjudanden och annan information. Du kan avabonnera när du vill.

 


Vad du får

Varför hyra ut?

De bästa fördelarna

 • Du bestämmer när, hur mycket och till vem
 • Du når internationella hyresgäster
 • Du administrerar enkelt
 • Alla intäkter till dig

 


Detta säger pressen:

testimonial-se-4.jpg

Chefredaktör Anders Carlén testade 6 olika svenska uthyrningssajter när han skulle hyra ut sin sommarbostad. Resultaten publicerades i senaste majnumret av tidskriften Allt om Fritidshus. Via HomeAway.se mottag han flest bokningsförfrågningar!


 


Detta säger våra ägare:

testimonial-se-5.jpg

Sedan vi började annonsera på HomeAway.se har vi fullbokade sommarmånader och även bokningar under lågsäsong. Vi får också gäster från länder som vi inte nått tidigare, exempelvis Tyskland, Österrike och Frankrike. Dessutom är det enkelt att administrera annonserna. Gästerna upplever sidan som profesionell eftersom mycket information om bostaden kan läggas upp i annonsen och man även kan skriva recensioner. Vi vill därför varmt rekommendera HomeAway.se för annonsering!

Sandra & Mattias Sälleteg, Objektnummer 1225168

testimonial-se-6.jpg

Vad som funkar för oss vid uthyrning av stugan är att vi får många förfrågningar och bra bokningar av stugan av främst tyskar, men också av danskar och andra nationaliteter. Vi kan rekommendera Homeaway.se för att hemsidan och upplägget är pedagogiskt och mycket lätt att sköta. Dessutom är annonseringen prisvärd.

Robert Csikos, Objektnummer 1146840


Vanliga frågor & svar

 •   Varför ska jag annonsera min semesterbostad, stuga, lägenhet eller villa på HomeAway.se?

  HomeAway Inc. är den ledande nätportalen för uthyrning av semesterbostäder över hela världen. Vi har 15 års erfarenhet och mer än 185 miljoner besökare varje år på alla sajter som ingår i det internationella nätverket. Sidan är ledande inom synlighet på Google, det vill säga de flesta som söker efter semesterbostäder att hyra landar på vår sida och därmed även på din annonssida. Vårt nätverk består av mer än 20 globala webbplatser som besöks av 15 miljoner resenärer per månad.

 •   Vilka komponenter innehåller min annons?

  Varje annons innehåller en titel, detaljerad beskrivning av boendet, 24 bilder, recensioner, en interaktiv karta och en kalender där semesterfirare kan se dina datum när de vill boka. Din annons syns även kostnadsfritt på våra mer än 20 ytterligare sajter. Vid önskan, kan du dessutom mottaga gratis SMS när en förfrågan ankommer. Du har även tillgång till gratis information och guider för hur du kan förbättra din uthyrning.

 •   Är det värt att annonsera under lågsäsong?

  Det stämmer att precis i början av året bokar de flesta resenärer din semesterbostad för den kommande stora årssemestern. Genom vårt gemensamma nätverk med mer än 20 webbplatser över hela världen har du dock nytta av turister som även vill boka för andra delar av året. Att påbörja en annonsering av din bostad på vår sajt lönar sig alltså närsom. Du bestämmer dessutom när du vill hyra ut och hur mycket.

 •   Jag har en fastighetsförvaltning. Kan jag annonsera mina objekt via HomeAway.se?

  HomeAway.se erbjuder även dig som fastighetsförvaltare erbjudanden som passar de individuella behoven du har för dina objekt. Mer information och kontaktinformation hittar du här. Vi ser fram emot att höra från dig!