Life@HomeAway


Bilderreihe-fuer-Life-at-HomeAway.jpg

 

Let‘s stay together

 

Centralt beläget i den tyska metropolen Frankfurt am Main hittar Du vårt nya och modernt utrustade kontor. Tack vare det utmärkta läget är det alltid snabbt och enkelt att besöka oss, både för gäster och medarbetare. Välbefinnandet hos våra medarbetare är av högsta prioritet – därför försöker vi alltid att gestalta arbetsklimatet och miljön runt omkring så bra som möjligt. Till detta hör ljusa och trevliga kontor, såväl som vårt stora samlingsrum som är perfekt för gemensamma luncher med kollegor och vår regelmässiga företagslunch. Lika internationellt som vårt team gestaltar sig även restaurangutbudet i vår omedelbara närhet – vare sig det är indiskt, asiatiskt, turkiskt eller amerikanskt – här hittar alla något för sin smak. En lunch tillsammans med kollegor eller en liten shoppingtur till det närliggande köpcentret Zeil – alla kan hitta den perfekta blandningen vare sig det är under lunchrasten eller efter jobbet.


 


 

Let‘s work together

 

Vårt internationella team består av en mängd olika nationaliteter – från holländare, svenskar och tjecker till kroater, rumäner, finnar och bulgarer. Denna internationalitet återfinns i vårt nära och intensiva samarbete med våra kollegor i utlandet. Tack vare våra kontor i Austin (huvudkontor), New York, London, Madrid, Barcelona, Marseille, Paris, Genéve, Rio de Janeiro, Bogotá, Thailand och Australien är vi representerade över hela världen och arbetar gärna tillsammans med dessa kollegor. Genom det goda samarbetet med medarbetarna från de andra kontoren har vår personal möjligheten att inhämta kompetens och kunskap från sina kollegor utomlands samt att lära sig från dem. Med hjälp av telefonkonferenser och affärsresor till andra kontor fastställs känslan av att tillhöra ett globalt team.


 


 

Let‘s have fun together

 

Vid sidan av det intressanta och omväxlande arbetet hos HomeAway är det även viktigt att ha roligt och skapa glädje. Regelbundna teamevents medför att medarbetarna har möjligheten att lära känna varandra utanför kontoret och tillbringa en rolig tid tillsammans! Vi äter regelbundet frukost tillsammans eller träffas tillsammans på våra numera berömda ”Thirsty Thursdays”.

En gång per månad inträffar vår Company Lunch där de olika teamen presenterar sina pågående projekt. Var tredje månad träffas vi efter arbetet för en middag tillsammans med alla medarbetare. På vår sommarfest och julfest visar vår festkommitté prov på sin kreativitet vilket skapar mycket glädje för alla kollegor.

 

 


 

Let‘s be healthy together

 

Förutom 30 dagar semester varje år, ergonomiska skrivbordsstolar och flexibel arbetstid finns det ofta interna evenemang för våra hälsoinriktade medarbetare. Exempelvis har vi många yogaanhängare som utövar sin sport tillsammans.

Även gymintresserade medarbetare tar den gemensamma vägen till gymmet och skapar på så sätt den nödvändiga rörelsen i sitt dagliga arbete. Som avrundning av HomeAways hälsofrämjande står den dagliga fruktkorgen tillgänglig!

 

 

 


 

Let‘s learn together

 

Vidareutbildningen av vår personal ligger oss på HomeAway också varmt om hjärtat. Exempel på vidareutbildning som givits på vårt kontor är kurser i engelska. Uppdelat i grupper beroende på förkunskaper kunde medarbetarna förbättra sin engelska och erhålla ett certifikat för sina framgångar. Två gånger per månad inträffar även vår ”Training@2” där kollegor presenterar ämnen från sitt specifika arbetsområde. Dessa tillfällen är till för att skapa en bättre allmän förståelse för andra kollegors ansvarsområden. På programmet står även ofta olika teambuilding evenemang som exempelvis utbildning hos Insights.


 


 

Let‘s travel together

 

DeskAway – betyder att vi får lära känna våra kollegor utomlands genom att arbeta på ett annat kontor under en viss tid och på så sätt dra nytta av den unika internationella karaktär som vårt företag besitter. DeskAway är ett koncept som tillåter medarbetarna att uppleva ett annat dagligt arbete samt en annan ”HomeAway-stad”. Detta tillfälliga personalutbyte främjar kunskap och förståelse inom vårt företag. När en kollega kommer tillbaka efter en tid utomlands gläder vi oss alltid över en kort feedback. Som en del av DeskAway-programmet är vi stolta över att kunna erbjuda den lediga tiden såväl som våra lokala kontakter. Tyvärr kan dock inte HomeAway ansvara för kostnaderna för resor och den lokala bostaden.