SNART FLER FUNKTIONER PÅ HOMEAWAY.SE:

Ditt nya fastighetsägarkonto

 
 

 

Här finns allt du behöver veta

För att förbättra upplevelsen och känslan av sajten samt för att hjälpa dig få fler bokningar, gör vi nu uppgraderingar på vissa funktioner och lägger till nya. Förbättringarna är baserade på hyresgästers önskemål som vi har tagit reda på genom undersökningar och feedback. Här finns allt du behöver veta om kommande förändringar och förbättringar som kommer göra sajten ännu bättre för både fastighetsägare och hyresgäster.

 

Svarsstatistik och förbättringar av annonskvaliteten

Ditt kvalitetsvärde är ett bra sätt att hjälpa dig att få fler bokningar och det ger även hyresgästerna en bättre upplevelse. Vi gör nu några ändringar i värderingssystemet för att spegla det hyresgäster har sagt är viktigt för dem när de bokar en semesterbostad. Ditt kvalitetsvärde och andra viktiga faktorer kommer snart att finnas i din uppdaterade annonsvärdering. Ditt kvalitetsvärde kommer också att bidra till att avgöra var din fastighet kommer att visas i sökresultaten.

Mer information här


BokningsAssistenten

Vi har uppgraderat ditt nuvarande bokningsverktyg för att göra det enklare att hantera varje aspekt av din bokning från början till slut genom att kombinera funktioner i dina e-postmeddelanden med viktiga bokningsverktyg. Du sparar tid genom att enkelt identifiera vilka meddelanden som behöver din uppmärksamhet, och du får enkelt tillgång till kalender, priser, betalningar och mer med bara ett klick.

Mer information här


Din startsida – fastighetsägarkontot

När vi implementerat de nya förändringarna kommer du att se en ny vy när du loggat in dig på ditt konto på HomeAway.se. Med den nya vyn i fastighetsägarkontot kommer det bli ännu enklare att hantera dina semesterbostäder, eftersom du får en ännu bättre överblick för alla dina förfrågningar, kalender och andra verktyg.

Mer information här


Konto för fastighetsförvaltare – behåll en god överblick

Din nya och förbättrade ObjektManager gör det lätt att behålla överblicken när många förfrågningar inkommer under högsäsongen. Många nya funktioner hjälper dig att hantera dina bokningar lätt och sparar tid. En förbättrad navigering, möjligheten att spara olika svarsmallar och att hitta hyreskontrakt med ett enda klick är några av förbättringarna.

Mer information här