Familjevänliga semestrar från HomeAway.se

Semesterbostäder med självhushåll på destinationer som passar familjer

Familjevänliga semestrar från HomeAway.sePrivata semesterbostäderär idealiska för familjer med sina större utrymmen, privata bekvämligheter och trygga miljö för barnen. De har gott om plats för hela familjen, så barnen kan röra sig fritt och föräldrarna får en chans att koppla av. Tillgången till eget kök ger dig också möjlighet att välja att laga mat hemma eller prova någon av de lokala restaurangerna utan den begränsning som paketresor med allt inkluderat innebär. Husdjurär också välkomna i många av semesterbostäderna, så Fido eller Murre kan också följa med!

Antingen din familj föredrar en traditionell solsemester, lugnt boende på landet eller fartfylldaäventyr kan du vara säker på att någon av våra 45 000 semesterbostäder med självhushållöver hela världen passar just er. Eftersom semestrarär viktiga när det gäller att förstärka familjebandenär privatägda semesterbostäder idealiskaäven för större grupper med flerän bara den närmaste familjen. Du kan också dela med en annan familj för att minska kostnadernaännu mer och samtidigt hålla barnen sysselsatta.


De fem populäraste familjedestinationerna

Familjesemestrar i England Familjesemestrar i England
Lätt att ta sig till och runt, Englandär en perfekt destination för kortare familjesemestrar. Antingen du vill ha en traditionell strandsemester, ett stillsamt boende på landet eller en semester fylld av aktiviteter för hela familjen har England någonting som passar just din familj.

Se stugor med självhushåll i England


Familjesemestrar i Florida Familjesemestrar i Florida
Florida, Solskensstaten,är perfekt för familjeaktiviteter med massor att göra för hela familjen, från fantastiska stränder till spännande nöjesparker. I Florida finns det mängder av billiga semesterbostäder av hög klass vilket gör det till en perfekt plats för billiga familjesemestrar.

Se semestervillor i Florida


Familjesemestrar i Frankrike Familjesemestrar i Frankrike
Det varierande landskapet gör att Frankrike passar för alla slags semestrar, från skidsemestrar till strandsemestrar eller semestrar med familjeaktiviteter i bergen. Eftersom här finns något som passar allaär det lätt att förstå varför Frankrikeär världens populäraste semesterdestination.

Se semesterbostäder i Frankrike


Familjesemestrar i Spanien Familjesemestrar i Spanien
Spanienär fullt av barnvänliga familjedestinationer och fantastiska stränder, vilket gör detta till en perfekt destination för traditionella solsemestrar. Eftersom det finns gott om billiga flygresor hit och många semesterbostäder till rimligt prisär Spanien en favorit bland de som söker en semesterresa för hela familjen.

Se semesterlägenheter och villor i Spanien


Familjesemestrar på Kanarieöarna Familjesemestrar på Kanarieöarna
Solsken året om, massor att göra och perfekta sandstränder gör Kanarieöarna ett mycket bra val för traditionella solsemestrar och det vulkaniska landskapet gör att de passar utmärkt för familjer som sökeräventyrsaktiviteter också.

Se semesterlägenheter och villor på Kanarieöarna


Om du letar efter fyndpriser gör det låga priset per person för självhushållningssemestrar detta till ett perfekt sätt att åka på semester med hela familjen, framförallt i kombination med en billig flygresa med ett lågprisbolag. Genom att boka direkt från HomeAway.se undviker du dyra resebyråkostnader och spararännu mer, särskilt om du bokar i sista minuten när många semesterhusägare erbjuder rabatter för att inte stå utan hyresgäster.

Reseidéer för din nästa semester