Walt Disney World, Florida

Upplev magin hos Walt Disney World Florida från din egen semesterbostad

Disneyworld Orlando FloridaSedan detöppnade 1971 under namnet Magic Kingdom har Walt Disney World Florida blivit bättre och bättre och erbjudit besökare från hela världen chansen att njuta av den berömda och underbara Disney-magin. Det enorma utbudet av attraktioner på Disney Worldär välkänt, men för att verkligen få ut så mycket som möjligt både av själva Walt Disney World och av resten av Floridaär en privat semesterbostad i Orlando-området den bästa lösningen.

Disney-anläggningen i Floridaär enorm, med fyra separata tema-parker på samma plats, vilket gör att detär helt omöjligt att se allt Disney World har att erbjuda vid ett enda tillfälle. Detta brukar dock inte vara något större problem, eftersom den som hyr en semestervilla i närheten av Disney World holiday nästan aldrig kan låta bli att komma tillbaka! Dina barns glädjeöver att semestra på Disney World kommer snart att smitta av sig! Med sina fyra parker, (Magic Kingdom, EPCOT, Disney-MGM Studios och Animal Kingdom), har Disney World mycket mer att erbjudaän tecknade figurer och bergochdalbanor (som om inte det räckte); här finns två vattenparker, sex golfbanor och två shopping center för att bara nämna något av allt som finns tillgängligt på Florida Disney World.

Den största fördelen med att hyra en semesterbostad utanför Disney World-parkenär att det ger dig total frihet. Det finns så mycket att se i Florida och Orlando, från de otroliga stränderna till golfbanor i världsklass, från förstklassiga turistattraktioner till den orörda naturen i Everglades. Dina barn kommer också att bli nöjda eftersom en semestervilla utanför själva parken ger er möjlighet att också besöka de fantastiska attraktionerna Sea World och Universal Studios.

Biljetter till Disneyär inte lätta att förstå sig på, men en sakär säker; detär bäst att köpa biljetter innan du anländer till din semestervilla, eftersom detär betydligt dyrare att köpa biljett vid grinden och köerna kan vara enorma. Det finns massor av olika biljettalternativ, men det vanligasteär att biljetten gäller för "en person, en park per dag". Att gå in och ut i parkenär inga problem, så du kan utforska Disney-magin på förmiddagen, kila hem för lunch, ochåtervända för lite mer skoj på eftermiddagen. Det finns biljettalternativ för nästan varje smak, så om du planerar i förväg kan du köpa en biljett som passar just dig till ett billigt pris.

Disney World Florida har till och med tänkt på nöjen för de vuxna. Walt Disneys Pleasure Islandär perfekt för vuxna besökare efter en lång dag i nöjesparken. Här finns sju nattklubbar med olika teman somäröppna till 2 på morgonen. Pleasure Island nås lätt från alla delar av Disney World och inträdeär gratis före klockan 19.00. Biljetter till nattklubbarna kan köpas på olika försäljningsställenöver hela den 2,4 hektar stora anläggningen. Man kan antingen köpa en biljett som gäller till en klubb eller till alla,även vid speciella tillfällen som på St Patrick's Day och nyårsafton. Teman för nattklubbarna på Pleasure Islandär bland annat komedi, rock'n'roll, jazz, dans och 70-tals dans och alla shower varar ca en halvtimme, vilket gör det lätt för gäster att hoppa mellan klubbarna.Öppnandet av Pleasure Island har gjort Disneysemestrar till ett komplettäventyr för hela familjen, och här finns gott om barnomsorg och barnklubbar där dina barn blir väl omhändertagna medan du unnar dig en ledig kväll.

» Hitta boende för Disney World Florida

Reseidéer för din nästa semester