Fördelar med att hyra en egen semesterbostad istället för att betala för ett hotellrum

Spendera mindre och njut mer

Privata semesterhus och lägenheter ger mer värde för pengarna ochär en av de mest kostnadseffektiva lösningarna för semestern. Du kan spara upp till 50% jämfört med en genomsnittlig hotellvistelse för hela familjen. Med fantastiska semesterbostäder tillöverkomliga priser får ni dessutom råd med riktig lyx för mindre.

Spendera mindre och njut mer

Ert eget privata boende

När ni hyr ett eget semesterhus behöver ni aldrig oroa er för att störas av hotellpersonal och ni kan, om ni såönskar, njuta av er semester i total avskildhet. Eftersom ni inteär begränsade till bara ett enda hotellrum har ni gott om plats att sprida ut er och njuta av er tid tillsammans. När natten faller kan ni stoppa barnen i säng och sedan spendera kvällen tillsammans i vetskapen om att de sover tryggt en trappa upp.

Ert eget privata boende

I er egen takt

Med en egen semesterbostad väljer ni själva hur ni vill tillbringa semestern. Till skillnad från kompletta semesterpaket finns det inga restriktioner för incheckning och restaurangalternativ eller jäktande tidtabeller från researrangören– ni skräddarsyr själva er semester så att den passar er och er familj. Ni väljer själva de turistattraktioner och sevärdheter som ni vill besöka och de restauranger ni villäta på. Niär med andra ord helt fria att komma och gå som ni vill– precis som det skall vara på semestern.

I er egen takt

Valetär ert

Med HomeAways breda utbud av semesterbostäder kan ni själva sätta samman er egenönskelista för det perfekta semesterhuset. Oavsett om ni vill ha en egen privat swimmingpool så att barnen kan plaska omkring säkert, eller vill ha en större utomhusveranda så att ni kan njuta av en familjekväll runt grillenär valet ert eget. Från lite lyxigare bekvämligheter som till exempel en privat pool eller jacuzzi till mer vardagliga bekvämligheter såsom satellit-TV eller bredband– viär säkra på att vi har den perfekta semesterbostaden som matchar era egna behov ochönskemål.

Valetär ert

Tillsammans med familj och vänner

Vill ni njuta av en semester där alla får plats?Oavsett om ni planerar en nyårsfest med vänner i en av Europas huvudstäder, eller en familjeträff i en idyllisk landsbygdsmiljö såär en egen privat semesterbostad det perfekta valet. Hitta en semesterbostad som har tillräckligt med plats och utrymme för alla inblandade så blir kostnaden mycket låg per person.

Tillsammans med familj och vänner

Den perfekta familjemåltiden

Flexibel matlagningär bara en av många fördelar med att hyra en egen semesterbostad. Till skillnad från ett hotell har ni möjlighet att till fullo tillgodose er familjs matpreferenser och olika smaklökar. Inhandla färska matvaror från den lokala marknaden och förbered ett riktigt skrovmål– eller undvik allt vad matlagning heter och utforska restaurangerna i er omgivning. Dock anser vi att ett eget kökär ovärderligt på semestern,även om det baraär för att göra rostat bröd och te på morgonen!

Den perfekta familjemåltiden

Perfekt för hela familjen– och för hunden!

Ett eget semesterhus kan vara den perfekta lösningen för familjen med husdjur. Det finns många semesterbostäder som accepterar husdjur, vilket innebär att både familj och husdjurär nöjda, samtidigt som ni kan spara pengar som annars hade gått till djurpassning.

Perfekt för hela familjen - och för hunden!