Var ska man bo kring Lysekil?

Under 2019 erbjuder vi ett stort utbud av 118 semesterbostäder nära Lysekil. Här finns allt från 104 Hus till 2 Bungalower, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell nära Lysekil för en lång semester eller kortare weekendresa.

Kan jag hyra Hus i Lysekil?

Javisst. HomeAway erbjuder 104 Hus i Lysekil. Andra populära typer av semesterboende i Lysekil är:

 • Bungalower: 2 semesterhem
 • Stugor: 2 semesterhem
 • Fritidshus: 2 semesterhem

Men du kan också bo bra i någon annan typ av semesterboende, som till exempel Enrumslägenheter.

Kan jag hitta semesterbostäder med internet/wi-fi i Lysekil?

Ja, du kan välja ett semesterboende med internet/wi-fi bland våra 63 semesterbostäder med internet/wi-fi i Lysekil. Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterhem.

  Låt dig frestas av Lysekil och dess vänliga invånare

  Områdets monument och museer är bara ett par av alla goda skäl att åka på semester till Lysekil. Denna stad med vänliga invånare är berömd för sitt läge vid havet, sina fisk- och skaldjursrestauranger och sina parker. Om du vill bo någonstans där du har lite större utrymme för vänner och familj har HomeAway många alternativ att välja mellan. Många boenden kan erbjuda fullständiga kök och tvättmöjligheter för stora grupper.

  Aktiviteter och attraktioner i Lysekil

  Letar du efter saker att göra i staden? Lämna din mysiga semesterbostad för att se allt som gör Lysekil till ett kul ställe att resa till. Dessa är några av de största attraktionerna som du kan upptäcka, alla inom fem mil från centrum:

  • Havets hus akvarium (0,8 km)
  • Nordens Ark (18,6 km)

  Upptäck landskapet i Lysekil

  Oavsett om du söker efter äventyr eller bara vill njuta av vackra landskap är Lysekil en fantastisk plats för att spendera lite tid utomhus. Här är några av områdets mest förtrollande landskapselement, alla inom fem mil från stadskärnan:

  • Stångehuvud naturreservat (1,1 km)
  • Gullmarsbaden (2 km)
  • Strandpromenaden (28,6 km)