Var ska man bo kring Kumu konstmuseum, Tallinn?

2019 erbjuder vi 84 semesterbostäder i och omkring Kumu konstmuseum. Här finns allt från 10 Hus till 67 Lägenheter, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell för en lång semester eller kortare weekendresa till Kumu konstmuseum.

Vilket område är bäst att bo i om man vill ha nära till Kumu konstmuseum?

Här är områdena i närheten av Kumu konstmuseum med flest semesterhem, vare sig det gäller en weekend eller en längre semester och oavsett om du reser ensam eller med familj och vänner:

 • Tallinns gamla stad: 54 semesterbostäder
 • Kadriorg: 34 semesterbostäder
 • Pohja-Tallinn: 45 semesterbostäder
 • Kalamaja: 39 semesterbostäder
 • Tatari: 43 semesterbostäder

Använd sökrutan för att hitta ett semesterboende i något annat område.

Kan jag hyra Hus i närheten av Kumu konstmuseum?

Javisst. HomeAway har 10 Hus i närheten av Kumu konstmuseum. Andra populära typer av semesterboende i närheten av Kumu konstmuseum är:

 • Lägenheter: 67 semesterhem
 • Enrumslägenheter: 71 semesterhem

Kan jag hitta semesterbostäder med internet/wi-fi i närheten av Kumu konstmuseum?

Ja, du kan välja ett semesterboende med internet/wi-fi bland våra 72 semesterhem med internet/wi-fi i närheten av Kumu konstmuseum. Använd sökrutan för att hitta ett ledigt semesterboende.

  Kan jag boka online eller direktboka ett semesterboende i närheten av Kumu konstmuseum?

  Ja, HomeAway erbjuder 84 semesterbostäder som kan bokas online och 51 som kan direktbokas i närheten av Kumu konstmuseum. Vänta inte, utan leta upp våra semesterhem med hjälp av sökrutan, så är du snart redo för nästa vistelse i närheten av Kumu konstmuseum!