Var ska man bo kring Evje, NO?

Under 2019 erbjuder vi ett stort utbud av 78 semesterbostäder nära Evje. Här finns allt från 69 Hus till 7 Enrumslägenheter, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell nära Evje för en lång semester eller kortare weekendresa.

Kan jag hyra Hus i Evje?

Javisst. HomeAway erbjuder 69 Hus i Evje. Andra populära typer av semesterboende i Evje är:

 • Enrumslägenheter: 7 semesterhem
 • Lägenheter: 7 semesterhem

Kan jag hitta semesterbostäder med internet/wi-fi i Evje?

Ja, du kan välja ett semesterboende med internet/wi-fi bland våra 16 semesterbostäder med internet/wi-fi i Evje. Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterhem.

  Besök Evje och se dess havsutsikt

  Havet och det omgivande landskapet ger Evje och ditt semesterhus en fridfull känsla. Staden drar till sig många besökare med sin forsränning, sin kanotpaddling och sin kajakpaddling. Oavsett om du planerar en familjesemester, en resa med vännerna eller en romantisk vistelse på tu man hand bör du överväga att boka en semesterbostad. Många boenden har ett fullständigt kök och en separat matplats, perfekt för middagsunderhållning.

  Upptäck landskapet i Evje

  Oavsett om du letar efter spännande utomhusaktiviteter eller bara vill uppskatta landskapet finner du den perfekta kulissen för din semester i Evje. Det här är några av områdets anmärkningsvärda landskapselement, alla inom fem mil från stadskärnan:

  • Mineralpark (3,8 km)
  • Evje Mineralsti (6,6 km)