Guide över destinationen

Besök Evje och se dess havsutsikt

Havet och det omgivande landskapet ger Evje och ditt semesterhus en fridfull känsla. Staden drar till sig många besökare med sin forsränning, sin kanotpaddling och sin kajakpaddling. Oavsett om du planerar en familjesemester, en resa med vännerna eller en romantisk vistelse på tu man hand bör du överväga att boka en semesterbostad. Många boenden har ett fullständigt kök och en separat matplats, perfekt för middagsunderhållning.

Natur

Upptäck landskapet i Evje

Oavsett om du letar efter spännande utomhusaktiviteter eller bara vill uppskatta landskapet finner du den perfekta kulissen för din semester i Evje. Det här är några av områdets anmärkningsvärda landskapselement, alla inom fem mil från stadskärnan:

  • Mineralpark (3,8 km)
  • Evje Mineralsti (6,6 km)
Transport

Transportalternativ till och omkring Evje

Den närmsta flygplatsen är Kristiansand (KRS-Kjevik), som ligger 46,1 km från stadskärnan.

Var ska man bo kring Evje, NO?

Under 2019 erbjuder vi ett stort utbud av 107 semesterbostäder nära Evje. Här finns allt från 99 Hus till 6 Lägenheter, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell nära Evje för en lång semester eller kortare weekendresa.

Vilka sevärdheter är mest populära att bo i närheten av på en resa till Evje?

HomeAway erbjuder många semesterbostäder vid intressanta platser i Evje. Enligt HomeAways resenärer är dessa de populäraste sevärdheterna att bo vid:

  • Mineralpark: 78 semesterhem
  • Evje kirke: 96 semesterhem
  • Evje Mineralsti: 91 semesterhem
  • Birkenes Fidjetun station: 44 semesterhem
  • Vennesla Grovane station: 80 semesterhem

Men det finns även många andra sevärdheter i Evje där du kan hitta ett boende genom HomeAway. Använd sökrutan för att hitta semesterboende i närheten av en viss sevärdhet.

Kan jag hyra Hus i Evje?

Javisst. HomeAway erbjuder 99 Hus i Evje. Andra populära typer av semesterboende i Evje är:

  • Lägenheter: 6 semesterhem
  • Enrumslägenheter: 6 semesterhem

Kan jag hitta semesterbostäder med internet/wi-fi i Evje?

Ja, du kan välja ett semesterboende med internet/wi-fi bland våra 21 semesterbostäder med internet/wi-fi i Evje. Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterhem.