Guide över destinationen

Boka ett semesterboende för din resa till Valencia de Alcantara

Upplev den unika charmen med Valencia de Alcantara genom att hyra en privat semesterbostad. Den här staden har något för alla. Många boenden har tillgång till uteplats, separat matplats och fullständigt kök, perfekt om du vill laga egen mat.

Natur

Upptäck landskapet i Valencia de Alcantara

Oavsett om du letar efter roliga utomhusaktiviteter eller bara vill insupa landskapet är Valencia de Alcantara en fantastisk plats för att uppskatta moder jord. Här är några av områdets anmärkningsvärda landskapselement, alla inom fem mil från stadskärnan:

 • Tejo Internacionals naturreservat (26,9 km)
 • Albufeira da Barragem do Caia (46,4 km)
Transport

Så tar du dig till och omkring Valencia de Alcantara

Om du föredrar att resa med tåg, åk till Valencia de Alcántara station eller Valencia de Alcántara station för att se mer av staden.

Var ska man bo kring Valencia de Alcantara, ES?

2019 erbjuder vi 72 semesterbostäder i och omkring Valencia de Alcantara. Här finns allt från 16 Hus till 5 Lägenheter, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell för en lång semester eller kortare weekendresa till Valencia de Alcantara.

Vilka sevärdheter är mest populära att bo i närheten av på en resa till Valencia de Alcantara?

HomeAway erbjuder många semesterbostäder vid intressanta platser i Valencia de Alcantara. Enligt HomeAways resenärer är dessa de populäraste sevärdheterna att bo vid:

 • Valencia de Alcántara station: 72 semesterhem
 • Valencia de Alcántara station: 72 semesterhem
 • Castelo Branco station: 47 semesterhem
 • Calvario Church: 67 semesterhem
 • Museo de Arta Sacra das Clarisas de Monforte (museum): 70 semesterhem

Men det finns även många andra sevärdheter i Valencia de Alcantara där du kan hitta ett boende genom HomeAway. Använd sökrutan för att hitta semesterboende i närheten av en viss sevärdhet.

Kan jag hyra Hus i Valencia de Alcantara?

Javisst. HomeAway erbjuder 16 Hus i Valencia de Alcantara. Andra populära typer av semesterboende i Valencia de Alcantara är:

 • Lägenheter: 5 semesterhem
 • Stugor: 43 semesterhem
 • Fritidshus: 43 semesterhem

Men du kan också bo bra i någon annan typ av semesterboende, som till exempel Bungalower.

Kan jag hitta semesterbostäder med pool i Valencia de Alcantara?

Ja, du kan välja ett semesterboende med pool bland våra 57 semesterbostäder med pool i Valencia de Alcantara. Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterhem.

  Upptäck destinationer runt Valencia de Alcantara