AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide över destinationen

Därför älskar vi Makarska och dess vackra miljöer

Besök Makarska och njut av dess monument och andra intressanta upplevelser. Denna stad med vackra miljöer är berömd för sin forsränning, sin kajakpaddling och sina vandringsleder. Makarskas strand och Baška Vodas strand är bara två av sevärdheterna i området som du inte får missa. Behöver du mer utrymme på familjesemestern eller resan med kompisgänget? Semesterbostäder har ofta separat matplats och tvättmöjligheter.

Natur

Upptäck landskapet i Makarska

Oavsett om du är en aktiv resenär eller bara vill njuta av vackra landskap finner du den perfekta kulissen för din semester i Makarska. Här är några av områdets mest förtrollande sevärdheter, alla inom fem mil från stadskärnan:

  • Makarskas strand (0,7 km)
  • Baška Vodas strand (8,9 km)
  • Modro Jezero (23,4 km)
  • Tučepis strand (3,7 km)
  • Biokvos naturpark (6,3 km)
  • Podgoras strand (7,5 km)
Transport

Transportalternativ till och omkring Makarska

Flyg till Brac Island (BWK), den närmsta flygplatsen, som ligger 27,6 km från stadskärnan. Om du inte hittar ett lämpligt flyg kan du överväga att flyga till Split (SPU), som ligger 64,2 km bort.

Var ska man bo kring Makarska, HR?

Under 2020 erbjuder vi ett stort utbud av 3 968 semesterbostäder nära Makarska. Här finns allt från 550 Hus till 347 Villor, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell nära Makarska för en lång semester eller kortare weekendresa.