Var ska man bo kring Palace District, St. Petersburg?

2018 erbjuder vi 342 semesterbostäder i och omkring Palace District. Här finns allt från 337 lägenheter till 4 hus, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell för en lång semester eller kortare weekendresa till Palace District.

Vilka sevärdheter är mest populära att bo i närheten av på en resa till Palace District?

HomeAway erbjuder många semesterbostäder vid intressanta platser i Palace District. Enligt HomeAways resenärer är dessa de populäraste sevärdheterna att bo vid:

  • Marsfältet: 835 semesterhem
  • City Sculpture Museum: 836 semesterhem
  • Cigarrmuseum: 837 semesterhem
  • Mussorgsky-operan: 836 semesterhem
  • Museum of Soviet Arcade Games: 821 semesterhem

Men det finns även många andra sevärdheter i Palace District där du kan hitta ett boende genom HomeAway. Använd sökrutan för att hitta semesterboende i närheten av en viss sevärdhet.

Kan jag hyra lägenheter i Palace District?

Javisst. HomeAway erbjuder 337 lägenheter i Palace District. Andra populära typer av semesterboende i Palace District är:

  • Hus: 4 semesterhem

Kan jag hyra boende med centralt läge i Palace District?

Absolut. HomeAway har 200 boenden med centralt läge att hyra i Palace District. Det finns också många andra alternativ i området kring Palace District, som till exempel:

  • Boenden Vid vattnet: 2 semesterhem

Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterbostäder.

Kan jag hitta semesterbostäder med rekommenderas för familjer i Palace District?

Ja, du kan välja ett semesterboende med rekommenderas för familjer bland våra 4 semesterbostäder med rekommenderas för familjer i Palace District. Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterhem.