Var ska man bo kring Denia, ES?

Under 2018 erbjuder vi ett stort utbud av 10 859 semesterbostäder nära Denia. Här finns allt från 4 670 villor till 3 668 lägenheter, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell nära Denia för en lång semester eller kortare weekendresa.

Vilka sevärdheter är mest populära att bo i närheten av på en resa till Denia?

HomeAway erbjuder många semesterbostäder vid intressanta platser i Denia. Enligt HomeAways resenärer är dessa de populäraste sevärdheterna att bo vid:

 • Les Bovetes strand: 12 316 semesterhem
 • Els Molins strand: 12 381 semesterhem
 • Denia Museo Etnológico: 12 113 semesterhem
 • La Sella golfbana: 12 381 semesterhem
 • Playa de las Rotas: 11 684 semesterhem

Men det finns även många andra sevärdheter i Denia där du kan hitta ett boende genom HomeAway. Använd sökrutan för att hitta semesterboende i närheten av en viss sevärdhet.

Kan jag hyra villor i Denia?

Javisst. HomeAway erbjuder 4 670 villor i Denia. Andra populära typer av semesterboende i Denia är:

 • Lägenheter: 3 668 semesterhem
 • Hus: 1 924 semesterhem
 • Bungalower: 204 semesterhem

Men du kan också bo bra i någon annan typ av semesterboende, som till exempel stugor.

Kan jag hyra boende nära en strand i Denia?

Absolut. HomeAway har 4 973 boenden nära en strand att hyra i Denia. Det finns också många andra alternativ i området kring Denia, som till exempel:

 • Boenden Nära en golfresort: 4 135 semesterhem
 • Boenden I bergen: 2 246 semesterhem
 • Boenden I en by: 1 894 semesterhem

Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterbostäder.

Kan jag hitta semesterbostäder med rekommenderas för familjer i Denia?

Ja, du kan välja ett semesterboende med rekommenderas för familjer bland våra 1 330 semesterbostäder med rekommenderas för familjer i Denia. Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterhem.

  Gör dig redo att utforska Denia och dess småbåtshamn

  Kom hit och upplev Denia och dess historiska sevärdheter, slott och ruiner. Denna stad med lyxig atmosfär tilltalar många besökare med sina dykningsmöjligheter. Vad sägs om att boka en semesterbostad för nästa resa med familjen, din partner eller dina vänner? Många boenden erbjuder större utrymme samt kök och internetåtkomst.

  Sevärdheter i Denia med omnejd

  Besöker du Denia för första gången och letar efter saker att göra? Resenärer som är ute efter sevärdheter i närheten kan åka till Castillo de Denia y Museo Arqueológico, Els Poblets romerska fornminne och Cueva de Las Calaveras. Om du ser fram emot att spendera lite tid utomhus kan du njuta av solen på Playa de les Marines och Playa de las Rotas eller uppleva den vackra naturen genom att göra en utflykt till Montgo naturpark. I området kan du ägna dig åt roliga aktiviteter som Marina de Dénia, Javeas hamn och Oliva Marina. Du skulle säkert uppskatta ett besök till Les Bovetes strand, Els Molins strand eller Playa les Deveses under vistelsen. När du ändå är i staden kan du passa på att besöka Denia Museo Etnológico, Cova de L'Aigua eller La Sella golfbana.