Hitta bästa boendet – Castropol

Var ska man bo kring Castropol, ES?

Under 2018 erbjuder vi ett stort utbud av 132 semesterbostäder nära Castropol. Här finns allt från 67 lägenheter till 38 stugor, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell nära Castropol för en lång semester eller kortare weekendresa.

Vilka sevärdheter är mest populära att bo i närheten av på en resa till Castropol?

HomeAway erbjuder många semesterbostäder vid intressanta platser i Castropol. Enligt HomeAways resenärer är dessa de populäraste sevärdheterna att bo vid:

 • San Salvador-klostret: 151 semesterhem
 • San Martin de Mondonedo-basilikan: 150 semesterhem
 • As Catedrais-stranden: 153 semesterhem
 • Playa de Los Campos: 171 semesterhem
 • Casa del Agua: 189 semesterhem

Men det finns även många andra sevärdheter i Castropol där du kan hitta ett boende genom HomeAway. Använd sökrutan för att hitta semesterboende i närheten av en viss sevärdhet.

Kan jag hyra lägenheter i Castropol?

Javisst. HomeAway erbjuder 67 lägenheter i Castropol. Andra populära typer av semesterboende i Castropol är:

 • Stugor: 38 semesterhem
 • Hus: 12 semesterhem
 • Semesterlägenheter: 3 semesterhem

Men du kan också bo bra i någon annan typ av semesterboende, som till exempel lantgårdar.

Kan jag hyra boende nära en strand i Castropol?

Absolut. HomeAway har 74 boenden nära en strand att hyra i Castropol. Det finns också många andra alternativ i området kring Castropol, som till exempel:

 • Boenden I bergen: 59 semesterhem
 • Boenden Nära en golfresort: 52 semesterhem
 • Boenden I en by: 33 semesterhem

Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterbostäder.

Kan jag hitta semesterbostäder med rekommenderas för familjer i Castropol?

Ja, du kan välja ett semesterboende med rekommenderas för familjer bland våra 8 semesterbostäder med rekommenderas för familjer i Castropol. Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterhem.

  Gör dig redo att utforska Castropol och dess natur

  Hyr ett semesterhus i Castropol och få en helt unik upplevelse. Den här staden har något för alla. Isla Pancha-fyren och As Catedrais-stranden är bara två av sevärdheterna i området som du inte får missa. En semesterbostad kan göra din vistelse komplett. Många erbjuder både kök och tvättmöjligheter.

  Sevärdheter i Castropol med omnejd

  Har du tid över och letar efter saker att göra i närheten av Castropol? Resenärer som är ute efter sevärdheter i närheten kan åka till Isla Pancha-fyren. Njut av naturen i området genom att lägga undan lite tid till att utforska stränder som As Catedrais-stranden och Playa de Los Campos och grönområden som Punta de La Cruz och Parque Histórico del Navia. Du skulle säkerligen även uppskatta att besöka Kartódromo de Tapia, Casa del Agua eller Oficina de Turismo de Bual.