Var ska man bo kring Villanueva de la Jara, ES?

2018 erbjuder vi 55 semesterbostäder i och omkring Villanueva de la Jara. Här finns allt från 44 Bungalower till 44 Stugor, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell för en lång semester eller kortare weekendresa till Villanueva de la Jara.

Vilka sevärdheter är mest populära att bo i närheten av på en resa till Villanueva de la Jara?

HomeAway erbjuder många semesterbostäder vid intressanta platser i Villanueva de la Jara. Enligt HomeAways resenärer är dessa de populäraste sevärdheterna att bo vid:

 • Club de Golf Las Pinaillas: 28 semesterhem
 • Torre de Armas o del Campo: 70 semesterhem
 • Santa Maria-kyrkan: 71 semesterhem
 • El Salvador-kyrkan: 28 semesterhem
 • Castillo de Alarcon: 65 semesterhem

Men det finns även många andra sevärdheter i Villanueva de la Jara där du kan hitta ett boende genom HomeAway. Använd sökrutan för att hitta semesterboende i närheten av en viss sevärdhet.

Kan jag hyra Bungalower i Villanueva de la Jara?

Javisst. HomeAway erbjuder 44 Bungalower i Villanueva de la Jara. Andra populära typer av semesterboende i Villanueva de la Jara är:

 • Stugor: 44 semesterhem
 • Fritidshus: 44 semesterhem
 • Hus: 3 semesterhem

Men du kan också bo bra i någon annan typ av semesterboende, som till exempel Hotell.

Kan jag hitta semesterbostäder med pool i Villanueva de la Jara?

Ja, du kan välja ett semesterboende med pool bland våra 29 semesterbostäder med pool i Villanueva de la Jara. Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterhem.

  Boka ett semesterboende för din resa till Villanueva de la Jara

  Upplev den unika charmen med Villanueva de la Jara genom att hyra en privat semesterbostad. Den här staden har något för alla. Oavsett om du planerar en familjesemester, en resa med vännerna eller en romantisk vistelse på tu man hand bör du överväga att boka en semesterbostad. Många boenden har ett fullständigt kök och en separat matplats, perfekt för middagsunderhållning.