AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide över destinationen

Supetar och dess avsides läge väntar på ditt besök

Öarna och den övriga naturen ger Supetar en välkomnande atmosfär. Resenärer besöker gärna denna stad med trendig stil, som även brukar uppskattas för sin ost, sina fik och sina båtutflykter. Diocletianus' palats och Zlatni Rats strand är bara två av sevärdheterna i området som du inte får missa. I en semesterbostad kan du känna dig som hemma. Många boenden erbjuder fullständiga kök och utomhusgrillar, så att du kan laga din egen mat.

Aktiviteter

Aktiviteter och attraktioner i och omkring Supetar

Vill du upptäcka saker att göra i staden? Trots att det kan locka att stanna på det bekväma semesterboendet vill du nog se allt som gör Supetar till ett kul ställe att resa till. Här är några av de populäraste attraktionerna som du kan upptäcka, alla inom fem mil från centrum:

  • Dinopark Croatia (12,2 km)
  • Marjan (18,7 km)
Natur

Upptäck landskapet i Supetar

Oavsett om du letar efter spännande utomhusaktiviteter eller bara vill insupa landskapet är Supetar en fantastisk plats för att spendera lite tid utomhus. Det här är några av områdets mest förtrollande landskapselement, alla inom fem mil från stadskärnan:

  • Zlatni Rats strand (13,9 km)
  • Cetina Gorge (14,1 km)
  • Supetars strand (1,7 km)
  • Dugi Rats strand (10 km)
  • Vidova Hora (11 km)
  • Duces strand (11,4 km)
Transport

Res till och omkring Supetar

Den närmsta flygplatsen är Brac Island (BWK), som ligger 13 km från stadskärnan. Om du inte hittar ett lämpligt flyg kan du också boka flyg till Split (SPU), som ligger 28,3 km bort.

Var ska man bo kring Supetar, HR?

Under 2020 erbjuder vi ett stort utbud av 1 472 semesterbostäder nära Supetar. Här finns allt från 148 Villor till 205 Hus, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell nära Supetar för en lång semester eller kortare weekendresa.