Hitta bästa boendet – Pointe aux Canonniers

Var ska man bo kring Pointe aux Canonniers, Grand Baie?

2018 erbjuder vi 78 semesterbostäder i och omkring Pointe aux Canonniers. Här finns allt från 40 villor till 18 lägenheter, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell för en lång semester eller kortare weekendresa till Pointe aux Canonniers.

Vilka sevärdheter är mest populära att bo i närheten av på en resa till Pointe aux Canonniers?

HomeAway erbjuder många semesterbostäder vid intressanta platser i Pointe aux Canonniers. Enligt HomeAways resenärer är dessa de populäraste sevärdheterna att bo vid:

 • Blue Water Diving Center: 613 semesterhem
 • Canonnier-stranden: 612 semesterhem
 • Belle Mare-stranden: 689 semesterhem
 • Trou-aux-Biches Beach: 652 semesterhem
 • Pereybere-stranden: 615 semesterhem

Men det finns även många andra sevärdheter i Pointe aux Canonniers där du kan hitta ett boende genom HomeAway. Använd sökrutan för att hitta semesterboende i närheten av en viss sevärdhet.

Kan jag hyra villor i Pointe aux Canonniers?

Javisst. HomeAway erbjuder 40 villor i Pointe aux Canonniers. Andra populära typer av semesterboende i Pointe aux Canonniers är:

 • Lägenheter: 18 semesterhem
 • Hus: 9 semesterhem
 • Bungalower: 3 semesterhem

Kan jag hyra boende nära en strand i Pointe aux Canonniers?

Absolut. HomeAway har 39 boenden nära en strand att hyra i Pointe aux Canonniers. Det finns också många andra alternativ i området kring Pointe aux Canonniers, som till exempel:

 • Boenden Nära en golfresort: 30 semesterhem
 • Boenden På en resort: 14 semesterhem
 • Boenden I en by: 12 semesterhem

Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterbostäder.

Kan jag hitta semesterbostäder med rekommenderas för familjer i Pointe aux Canonniers?

Ja, du kan välja ett semesterboende med rekommenderas för familjer bland våra 17 semesterbostäder med rekommenderas för familjer i Pointe aux Canonniers. Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterhem.

  Åk till Pointe aux Canonniers och upplev dess romantiska atmosfär

  Besök Pointe aux Canonniers och njut av dess sportevenemang och andra intressanta upplevelser. Denna stad med ett avsides läge och en romantisk atmosfär drar till sig många besökare med sina stränder och sitt läge vid havet. Några av de populäraste sevärdheterna i området är Grand Bay-stranden, Plage de Trou aux Biches och Pamplemousses botaniska trädgård. En semesterbostad kan göra din vistelse komplett. Många erbjuder både kök och tvättmöjligheter.

  Sevärdheter i Pointe aux Canonniers med omnejd

  Har du tid över och letar efter saker att göra i närheten av Pointe aux Canonniers? I området finns familjevänliga sevärdheter som Pamplemousses botaniska trädgård, Blue Water Diving Center och Mauritius akvarium. Resenärer som är ute efter sevärdheter i närheten kan åka till Immigrationsbyrån. Om du ser fram emot att spendera lite tid utomhus kan du njuta av solen på Canonnier-stranden och Plage de Mon Choisy. Vill du se en match eller gå på ett evenemang? Köp då biljetter till Champs de Mars Racecourse. Caudan Waterfront och Chateau de Labourdonnais trädgårdar är ett par exempel på roliga aktiviteter i området. Du bör också överväga ett besök till några av regionens främsta sevärdheter, som till exempel Grand Bay-stranden och Plage de Trou aux Biches.