Guide över destinationen

Railay Beach och dess avslappnade atmosfär väntar på dig

Stranden och det omgivande landskapet ger Railay Beach och ditt semesterhus en fridfull känsla. Staden tilltalar många resenärer med sin bergsklättring, sin snorkling och sina båtutflykter, och den har dessutom avslappnad atmosfär och romantisk stämning. Ao Nang och Nopparat Thara Beach är bara två av sevärdheterna i området som du inte får missa. Överväg att boka en semesterbostad. Många erbjuder fullständiga kök, stora boendeytor och ibland även bubbelpool för avkoppling under lata dagar.

Natur

Upptäck gudomliga stränder och andra sorters landskap i Railay Beach

Oavsett om du söker efter äventyr eller bara vill uppskatta landskapet är Railay Beach en fantastisk plats för att uppskatta moder jord. Här är några av områdets mest slående sevärdheter, alla inom fem mil från stadskärnan:

  • Ao Nang (2,8 km)
  • Nopparat Thara Beach (5 km)
  • Khao Khanap Nam (11,5 km)
  • East Railay Beach (0,3 km)
  • West Railay Beach (0,4 km)
  • Phra Nang Beach (0,8 km)
Transport

Res till och omkring Railay Beach

Flyg till Krabi (KBV-Krabi Intl.), den närmsta flygplatsen, som ligger 18,3 km från stadskärnan.

Var ska man bo kring Railay Beach, TH?

Under 2019 erbjuder vi ett stort utbud av 187 semesterbostäder nära Railay Beach. Här finns allt från 47 Hus till 7 Bungalower, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell nära Railay Beach för en lång semester eller kortare weekendresa.