Var ska man bo kring Smögen?

Under 2019 erbjuder vi ett stort utbud av 64 semesterbostäder nära Smögen. Här finns allt från 54 Hus till 9 Lägenheter, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell nära Smögen för en lång semester eller kortare weekendresa.

Kan jag hyra Hus i Smögen?

Javisst. HomeAway erbjuder 54 Hus i Smögen. Andra populära typer av semesterboende i Smögen är:

 • Lägenheter: 9 semesterhem
 • Enrumslägenheter: 9 semesterhem

Kan jag hitta semesterbostäder med internet/wi-fi i Smögen?

Ja, du kan välja ett semesterboende med internet/wi-fi bland våra 36 semesterbostäder med internet/wi-fi i Smögen. Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterhem.

  Välj ett semesterboende för din resa till Smögen

  Upplev den unika charmen med Smögen genom att hyra en privat semesterbostad. Den här staden har något för alla. En semesterbostad kan göra din vistelse komplett. Många erbjuder både kök och tvättmöjligheter.

  Aktiviteter och attraktioner i Smögen

  Söker du efter populära sevärdheter och aktiviteter i staden? Lämna din mysiga semesterbostad för att se allt som gör Smögen till en kul semesterdestination. Dessa är några av de största attraktionerna som du kan skriva upp på listan, alla inom fem mil från centrum:

  • Havets hus akvarium (15,5 km)
  • Nordens Ark (16,1 km)

  Upptäck det naturliga landskapet i Smögen

  Oavsett om du är en friluftsmänniska eller bara vill njuta av vackra landskap är Smögen en fantastisk plats för att spendera lite tid utomhus. Här är några av områdets mest slående sidor, alla inom fem mil från stadskärnan:

  • Stångehuvud naturreservat (14,7 km)
  • Gullmarsbaden (16,6 km)