AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide över destinationen

Välj ett semesterboende för din resa till Norrbottens län

Naturreservaten och det omgivande landskapet ger Norrbottens län och ditt semesterhus en fridfull känsla. Det finns massor att upptäcka under din vistelse i området. Överväg att boka en semesterbostad. Många erbjuder fullständiga kök, stora boendeytor och ibland även bubbelpool för avkoppling under lata dagar.

Aktiviteter

Aktiviteter och attraktioner i och omkring Norrbottens län

Hoppas du på att upptäcka sevärdheter i området? Trots att det kan locka att stanna på det bekväma semesterboendet vill du nog upptäcka allt som Norrbottens län har att erbjuda. Här är några av de största attraktionerna som du kan skriva upp på listan, alla inom fem mil från centrum:

  • Dundrets skidanläggning (32,8 km)
  • Gällivare-Malmbergets Golfklubb (38,7 km)
Natur

Upptäck landskapet i Norrbottens län

Oavsett om du är en aktiv resenär eller bara vill njuta av vackra landskap är Norrbottens län en fantastisk plats för att komma ut i naturen. Det här är några av områdets anmärkningsvärda sidor, alla inom fem mil från stadskärnan:

  • Muddus nationalpark (3,5 km)
  • Dundret (32,9 km)
Transport

Så tar du dig till och omkring Norrbottens län

Den närmsta flygplatsen är Gällivare (GEV), som ligger 39,9 km från stadskärnan.

Om du föredrar att resa med tåg är Porjus station, Jokkmokk station och Nattavaara station huvudstationerna som står till förfogande i staden.

Var ska man bo kring Norrbottens län, SE?

2020 erbjuder vi 47 semesterbostäder i och omkring Norrbottens län. Här finns allt från 34 Hus till 6 Lägenheter, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell för en lång semester eller kortare weekendresa till Norrbottens län.