Guide över destinationen

Milos och dess avsides läge väntar på ditt besök

Stranden och det omgivande landskapet ger Milos och ditt semesterhus en fridfull känsla. Staden är berömd för sina grottexpeditioner och sin vindsurfing. Vad sägs om att boka en semesterbostad för nästa resa med familjen, din partner eller dina vänner? Många boenden erbjuder större utrymme samt kök och tvättmöjligheter.

Väder

Vädret i Milos under olika säsonger

Om aktiviteter i varmt väder står högt på listan är juli, juni, augusti och september de varmaste månaderna, då medeltemperaturen är 28°C.

Natur

Upptäck gudomliga stränder och andra sorters landskap i Milos

Oavsett om du letar efter roliga utomhusaktiviteter eller bara vill insupa landskapet finner du den perfekta kulissen för din semester i Milos. Här är några av områdets anmärkningsvärda sevärdheter, alla inom fem mil från stadskärnan:

  • Plathiena strand (1,4 km)
  • Firopotamos strand (1,6 km)
  • Sarakiniko strand (3,3 km)
  • Papikinou strand (4 km)
  • Alogomantra strand (5,7 km)
  • Papafragas strand (7 km)
Transport

Res till och omkring Milos

Flyg till Milos (MLO-Milos Island National), den närmsta flygplatsen, som ligger 6,7 km från stadskärnan.

Var ska man bo kring Milos, GR?

Under 2019 erbjuder vi ett stort utbud av 103 semesterbostäder nära Milos. Här finns allt från 52 Hus till 11 Villor, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell nära Milos för en lång semester eller kortare weekendresa.