Hitta bästa boendet – El Born

Var ska man bo kring El Born, Barcelona?

Under 2018 erbjuder vi ett stort utbud av 1 205 semesterbostäder nära El Born. Här finns allt från 1 073 lägenheter till 104 hus, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell nära El Born för en lång semester eller kortare weekendresa.

Vilket område är bäst att bo i när man reser till El Born?

Här är områdena i El Born med flest semesterhem, vare sig det gäller en weekendresa eller en längre semester och oavsett om du reser ensam eller med familj och vänner:

 • Barri Gòtic: 1 751 semesterbostäder
 • Barceloneta: 713 semesterbostäder
 • Poblenou: 406 semesterbostäder
 • La Sagrada Familia: 1 306 semesterbostäder
 • El Poble-sec: 919 semesterbostäder

Använd sökrutan för att hitta semesterboende i andra områden.

Vilka sevärdheter är mest populära att bo i närheten av på en resa till El Born?

HomeAway erbjuder många semesterbostäder vid intressanta platser i El Born. Enligt HomeAways resenärer är dessa de populäraste sevärdheterna att bo vid:

 • Casa Llotja de Mar: 5 435 semesterhem
 • Mercat del Born: 5 367 semesterhem
 • Arxiu Fotogràfic de Barcelona: 5 372 semesterhem
 • Marcús-kapellet: 5 372 semesterhem
 • Santa Maria del Mar: 5 369 semesterhem

Men det finns även många andra sevärdheter i El Born där du kan hitta ett boende genom HomeAway. Använd sökrutan för att hitta semesterboende i närheten av en viss sevärdhet.

Kan jag hyra lägenheter i El Born?

Javisst. HomeAway erbjuder 1 073 lägenheter i El Born. Andra populära typer av semesterboende i El Born är:

 • Hus: 104 semesterhem
 • Semesterlägenheter: 13 semesterhem

Kan jag hyra boende med centralt läge i El Born?

Absolut. HomeAway har 295 boenden med centralt läge att hyra i El Born. Det finns också många andra alternativ i området kring El Born, som till exempel:

 • Boenden Nära en strand: 110 semesterhem
 • Boenden Nära en golfresort: 68 semesterhem
 • Boenden Vid vattnet: 28 semesterhem

Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterbostäder.

Kan jag hitta semesterbostäder med rekommenderas för familjer i El Born?

Ja, du kan välja ett semesterboende med rekommenderas för familjer bland våra 143 semesterbostäder med rekommenderas för familjer i El Born. Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterhem.

  Därför älskar vi El Born och dess konst

  Kom hit och upplev El Born och dess konst, arkitektur och museer. Resenärer besöker gärna denna stad med storstadspuls, som även brukar uppskattas för sin katedral, sina kaféer och sina shoppingmöjligheter. Upplev populära lokala sevärdheter som Palau de la Musica Catalana och Basilica de Santa Maria del Mar. Med en semesterbostad får du ett helt eget hem. Många boenden erbjuder fullständiga kök och utomhusgrillar, så att du kan laga din egen mat.

  Sevärdheter i El Born med omnejd

  Besöker du El Born för första gången och letar efter saker att göra? Missa inte sevärdheter som Basilica de Santa Maria del Mar och Marcús-kapellet, och unika kulturella höjdpunkter som Palau de la Musica Catalana och Picasso-museet. Njut av naturen i området genom att lägga undan lite tid till att utforska stränder som Playa de la Barceloneta och Playa de la Mar Bella och grönområden som Montjuїc och Park Güell. Du kan shoppa hela dagen på Carrer Montcada, Paseo del Borne och Santa Caterinas marknad. Har du planer på att se en match eller gå på ett evenemang? Köp då biljetter till Camp Nou eller Circuit de Catalunya. I området kan du ägna dig åt roliga aktiviteter som Port Olimpic, La Rambla och Rambla del Raval. Du får inte heller missa att besöka andra viktiga sevärdheter i regionen, som till exempel Casa Batllo, Sagrada Familia eller Barcelonas katedral.