Guide över destinationen

Skopelos och dess konst väntar på dig

Njut av områdets museer, katedral och konst och hyr en semesterbostad för din vistelse i Skopelos. Staden är berömd för sina öar och sina stränder. En semesterbostad kan göra din vistelse komplett. Många erbjuder både kök och tvättmöjligheter.

Väder

Vädret i Skopelos

Om du hoppas på att ägna dig åt aktiviteter i varmt väder är augusti, juli, juni och september de varmaste månaderna, då medeltemperaturen är 29°C.

Natur

Upptäck det naturliga landskapet i Skopelos

Resenärer älskar Skopelos för öarna och stränderna. Oavsett om du är en äventyrslysten resenär eller bara vill insupa landskapet är Skopelos en fantastisk plats för att spendera lite tid utomhus. Det här är några av områdets mest slående landskapselement, alla inom fem mil från stadskärnan:

  • Stafylos Beach (4,6 km)
  • Limnonáris strand (4,6 km)
  • Agnontas strand (4,7 km)
  • Valanio Beach (4,7 km)
  • Kastani Beach (6,4 km)
  • Milia Beach (6,6 km)
Transport

Transport till och omkring Skopelos

Den närmsta flygplatsen är Skiathos (JSI-Skiathos Island National), som ligger 20,5 km från stadskärnan.

Var ska man bo kring Skopelos stad, GR?

Under 2019 erbjuder vi ett stort utbud av 533 semesterbostäder nära Skopelos stad. Här finns allt från 297 Villor till 99 Hus, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell nära Skopelos stad för en lång semester eller kortare weekendresa.