Var ska man bo kring Sants-Montjuic, Barcelona?

2018 erbjuder vi 1 339 semesterbostäder i och omkring Sants-Montjuic. Här finns allt från 1 183 lägenheter till 93 hus, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell för en lång semester eller kortare weekendresa till Sants-Montjuic.

Vilket område är bäst att bo i när man reser till Sants-Montjuic?

Här är områdena i Sants-Montjuic med flest semesterhem, vare sig det gäller en weekendresa eller en längre semester och oavsett om du reser ensam eller med familj och vänner:

 • El Poble-sec: 919 semesterbostäder
 • La Marina de Port: 196 semesterbostäder
 • Sants: 535 semesterbostäder
 • La Marina del Prat Vermell: 19 semesterbostäder
 • La Bordeta: 317 semesterbostäder

Använd sökrutan för att hitta semesterboende i andra områden.

Vilka sevärdheter är mest populära att bo i närheten av på en resa till Sants-Montjuic?

HomeAway erbjuder många semesterbostäder vid intressanta platser i Sants-Montjuic. Enligt HomeAways resenärer är dessa de populäraste sevärdheterna att bo vid:

 • Barcelona Pavilion: 5 530 semesterhem
 • Jardins Mossèn Costa i Llobera: 5 435 semesterhem
 • Plaza de España: 5 467 semesterhem
 • Museo del Cómic y la Ilustración: 5 442 semesterhem
 • Zona Franca - Port: 5 963 semesterhem

Men det finns även många andra sevärdheter i Sants-Montjuic där du kan hitta ett boende genom HomeAway. Använd sökrutan för att hitta semesterboende i närheten av en viss sevärdhet.

Kan jag hyra lägenheter i Sants-Montjuic?

Javisst. HomeAway erbjuder 1 183 lägenheter i Sants-Montjuic. Andra populära typer av semesterboende i Sants-Montjuic är:

 • Hus: 93 semesterhem
 • Semesterlägenheter: 33 semesterhem
 • Bungalower: 2 semesterhem

Kan jag hyra boende med centralt läge i Sants-Montjuic?

Absolut. HomeAway har 324 boenden med centralt läge att hyra i Sants-Montjuic. Det finns också många andra alternativ i området kring Sants-Montjuic, som till exempel:

 • Boenden Nära en golfresort: 77 semesterhem
 • Boenden Nära en strand: 74 semesterhem
 • Boenden Nära skidåkning: 22 semesterhem

Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterbostäder.

Kan jag hitta semesterbostäder med rekommenderas för familjer i Sants-Montjuic?

Ja, du kan välja ett semesterboende med rekommenderas för familjer bland våra 167 semesterbostäder med rekommenderas för familjer i Sants-Montjuic. Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterhem.

  Åk till Sants-Montjuic och upplev dess romantiska atmosfär

  Hyr ett semesterhus på din resa till Sants-Montjuic och upplev områdets konst, arkitektur och sportevenemang. Staden drar till sig många besökare med sina shoppingmöjligheter, sina festivaler och sina krogar, men dess romantiska atmosfär och familjevänliga områden hjälper också till. Castell de Montjuïc, Montjuїc och Museu Nacional d'Art de Catalunya är några av de populäraste sevärdheterna. Oavsett om du planerar en familjesemester, en resa med vännerna eller en romantisk vistelse på tu man hand bör du överväga att boka en semesterbostad. Många boenden har ett fullständigt kök och en separat matplats.

  Sevärdheter i Sants-Montjuic med omnejd

  Besöker du Sants-Montjuic för första gången och letar efter platser att se? Bland de lokala sevärdheterna kan Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya, Sculpture Garden och Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer nämnas. Missa inte sevärdheter som Castell de Montjuïc och Font Màgica de Montjuïc, och unika kulturella höjdpunkter som Museu Nacional d'Art de Catalunya och Museo de Carrozas Fúnebres de Barcelona. Njut av naturen i området genom att lägga undan lite tid till att utforska stränder som Playa de la Barceloneta och Playa de la Mar Bella och grönområden som Montjuїc och Park Güell. Du kan ta en shoppingtur till La Rambla, Gran Via 2 och Arenas de Barcelona. Glöm inte att köpa biljetter om du vill se en match eller gå på ett evenemang på Palau Sant Jordi eller Estadi Olímpic Lluís Companys. När du ändå är i staden kan du passa på att besöka någon populär sevärdhet som Plaza de España.