AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide över destinationen

Åk till Brela och njut av dess stränder

Stranden och den övriga naturen ger Brela en välkomnande atmosfär. Denna stad med avslappnad atmosfär och romantisk stämning drar till sig många besökare med sina spaanläggningar och sina fisk- och skaldjursrestauranger. Baška Vodas strand och Makarskas strand är bara två av sevärdheterna i området som du inte får missa. I en semesterbostad kan du känna dig som hemma. Många boenden erbjuder fullständiga kök och utomhusgrillar, så att du kan laga din egen mat.

Väder

Vädret i Brela

Om du planerar en semester runt aktiviteter i varmt väder är juli, augusti, juni och september de varmaste månaderna, då medeltemperaturen är 29°C.

Natur

Upptäck landskapet i Brela

Resenärer uppskattar stränderna och utsikten över havet, och det är bara några exempel på allt Brela har att erbjuda. Oavsett om du söker efter äventyr eller bara vill insupa landskapet är Brela en fantastisk plats för att komma ut lite. Det här är några av områdets mest slående sevärdheter, alla inom fem mil från stadskärnan:

  • Baška Vodas strand (3,6 km)
  • Makarskas strand (11,8 km)
  • Cetina Gorge (19,6 km)
  • Modro Jezero (24,7 km)
  • Kamen Brela (0,7 km)
  • Punta Rata-stranden (1,2 km)
Transport

Transportalternativ till och omkring Brela

Den närmsta flygplatsen är Brac Island (BWK), som ligger 22,2 km från stadskärnan. Om du inte hittar ett lämpligt flyg kan du också boka flyg till Split (SPU), som ligger 53,2 km bort.

Var ska man bo kring Brela, HR?

Under 2020 erbjuder vi ett stort utbud av 4 506 semesterbostäder nära Brela. Här finns allt från 370 Villor till 637 Hus, så att du kan hitta en unik semesterbostad för familjen och vännerna. På HomeAway kan du boka det perfekta alternativet till hotell nära Brela för en lång semester eller kortare weekendresa.

Kan jag hyra Villor i Brela?

Javisst. HomeAway erbjuder 370 Villor i Brela. Andra populära typer av semesterboende i Brela är:

  • Hus: 637 semesterhem
  • Lägenheter: 3 315 semesterhem
  • Bungalower: 8 semesterhem

Men du kan också bo bra i någon annan typ av semesterboende, som till exempel Fritidshus.

Kan jag hitta semesterbostäder med pool i Brela?

Ja, du kan välja ett semesterboende med pool bland våra 1 280 semesterbostäder med pool i Brela. Använd sökrutan för att se vårt urval av semesterhem.